Video: Koreassa on kaikki mahdollista – Hanhwa Eagles pelasi taatusti vuoden pehmeimmälle yleisölle

Hanhwa Eagles KBO / Pallomeri.net

Hanhwa Eagles täytti katsomoitaan koronarajoituksista huolimatta. Stadionin kotipesän takana oleva katsomolohko täyttyi pehmoleluista.

Koronaviruspandemian aikana seurat ovat keksineet luovia tapoja täyttää katsomoitaan. Saksassa katsomossa on nähty pahvikuvia, Tanskassa jalkapalloa pelattiin Zoom-yleisölle ja Koreassa jalkapallokatsomoon tuotiin seksinukkeja ja samalla aiheutettiin kansallinen selkkaus.

Korean baseball-liigaa pelaava Hanhwa Eagles oppi jalkapalloseuran tekemistä virheistä seksinukketapauksessa ja täytti katsomon tavalla, johon kellään tuskin on vastaansanomista. Ihmettelyä Hanhwankin ratkaisu taatusti saa osakseen, mutta vihaa se ei osakseen kerää.

Seura nimittäin pakkasi stadioninsa kotipesän takana sijaitsevan katsomolohkon täyteen pehmoleluja. Taatusti koko maailmanlaajuisen urheilukauden pehmeimmän ja pörröisimmän yleisön edessä pelaava Hanhwa ei kuitenkaan ole saanut tempauksesta mainittavaa lisävirtaa otteisiinsa, sillä joukkue on sarjataulukossa viimeisenä ja kulkee parasta aikaa murskaavassa 16 ottelun tappioputkessa.

Mainos alkaa

Hanhwa Eagles pelaa kotiotteluitaan pehmolelukatsomon edessä:

Tsekkaa myös: Video: Norjassa kohistaan poikkeuksellisesta kiekkolupauksesta – 2-vuotias Mio hätkähdyttää taidoillaan