Hampurin EM-ottelua varjostaa karmea välikohtaus – mies uhkasi polttopullon ja hakun kanssa

Hampurin
Kuva: Getty Images

Hampurin Volksparkstadionilla pelattiin sunnuntaina Puolan ja Hollannin välinen EM-kisaottelu, jota varjosti karmea välikohtaus.

Hampurissa jouduttiin sulkemaan legendaarinen Reeperbahnin katu, kun mies yritti hyökätä väkijoukon kimppuun hakun ja polttopullon kanssa. Paikalla oli runsaasti EM-otteluun valmistautuneita faneja, sillä varsinkin Hollannista oli saapunut Hampuriin valtavat määrät faneja.

– Poliisi on sulkenut Reeperbahnin Hampurissa lähellä fanialuetta, jossa on tuhansia hollantilaisia faneja. Neljä kovaa pamausta, minkä jälkeen satoja mellakkapoliiseja saapui paikalle, New York Timesin jalkapallotoimittaja Rory Smith kirjoitti X:ssä.

Mainos alkaa:

Poliisi sai hyökkääjän pysäytettyä ampumalla tätä. Ennen tätä kokeiltiin käyttää pippurisumutetta, mutta siitä ei ollut apua, joten poliisit joutuivat käyttämään äärimmäisiä keinoja vaarallisen miehen pysäyttämiseen.

Mies loukkaantui ampumisen seurauksena vakavasti ja on kuljetettu sairaalahoitoon. Sivullisille ei tapahtunut onneksi mitään pahempaa.

Hampurin EM-ottelun alla nähtiin vaarallinen välikohtaus

https://twitter.com/AfDNews_/status/1802306325847617712