Haluatko Miljonääriksi? -ohjelmassa todellista komiikkaa – jokerifani ei tiennyt Eeli Tolvasen seuraa

Haluatko miljonääriksi Eeli Tolvanen Nelonen / Pallomeri.net

Supersuositusssa Haluatko miljonääriksi? -ohjelmassa nähtiin lauantai-iltana erittäin koominen hetki, kun jokerifaniksi julistautunut Anastasia ei tiennyt Eeli Tolvasen joukkuetta.

Loistavasti tietokilpailun aloittanut ”Ansku” joutui seitsemännessä kysymyksessä kinkkiseen paikkaan, vaikka kysymyksen olisi luullut olevan naiselle äärimmäisen helppo. Nimittäin jokerifaniksi julistautuneelta kilpailijalta kysyttiin Jokereiden tähtipelaajan Eeli Tolvasen seuraa.

– Jääkiekko on todella lähellä sydäntä, Ansku kertoo ohjelman juontajalle Jaajo Linnonmaalle.

Jääkiekon seuraamisesta ei kuitenkaan tällä kertaa ollut hyötyä, sillä superlupauksen joukkue ei vain muistunut mieleen.

Mainos alkaa

– Mun joukkue ei enää pelaa Suomessa, eli Jokerit, niin on vähän huonosti tullut seurattua Liigaa, Ansku kuitenkin toteaa.

Ansku joutuukin lopulta käyttämään oljenkorren ja kysymään apua yleisöltä. Katsomosta valittu kolmikko antaakin terävästi vastauksen, että Eeli Tolvanen on Jokereiden miehiä. Se sai Anskun noloksi, sillä suosikkijoukkueen pelaaja olisi kaiken järjen mukaan pitänyt tietää.

– Ei onneksi yhtään nolo mulle nyt sitten, kun just sanoin, että tykkään Jokereista, Ansku sanoo hieman nolostuneena.

Todettakoon kuitenkin, että tämän kysymyksen jälkeen naiskilpailija paransi otettaan huomattavasti ja lähti kotiin upeasti 10 000 euron voiton kera.

Lauantaina esitetyn Haluatko miljonääriksi? -ohjelman näet TÄSTÄ LINKISTÄ! Eeli Tolvanen -kysymys löytyy videolta ajassa 19:30.

Haluatko Miljonääriksi -ohjelma lauantaisin Nelosella!

Kuva: Ruutu.fi