Karmea tapaus Kanadan junnuliigassa – Halifax Mooseheadsin pelaaja keihästi katsojaa

Halifax Mooseheads Zachary L´Heureux

Kanadan junioriliiga QMJHL:ssä nähtiin karmeaa toimintaa, kun Halifax Mooseheadsin pelaaja keihästi mailallaan katsojaa.

Kanadan pääjunioriliigoihin kuuluvassa Quebecin provinssin alueen liiga QMJHL:ssä tapahtui torstaina todella ikävä tilanne, kun Halifax Mooseheadsin Zachary L’Heureux pahoinpiteli katsojaa.

Hänen joukkueensa oli juuri kärsinyt niukan tappion ja poistuessaan jäältä L’Heureux’n hiili paloi todella rumasti. Hän keihästi katsomossa ollutta fania mailallaan useita kertoja. L’Heureux on asetettu kilahduksestaan toistaiseksi voimassa olevaan pelikieltoon.

Alunperin QMJHL:n johto ilmoitti, että tapauksesta tulisi rangaistusta, sillä tilanteesta ei ollut olemassa videotodisteita tai puolueettomia todistajia. Myöhemmin toimittaja Yanick St-Denis kuitenkin sai haltuunsa jäähallin valvontakameran videon, julkaisi sen ja tämän jälkeen QMJHL käänsi kelkkansa.

L’Heureux ei myöskään ole mikään rivipelaaja, vaan häntä pidetään erittäin lupaavana. Hän on Nashville Predatorsin 1. kierroksen varaus vuodelta 2021 ja on myös Nashvillen sopimuspelaaja.

Halifax Mooseheadsin Zachary L’Heureux keihästää katsojaa:

Katso myös: Jäätävä tuurimaali – Kasperi Kapanen syötti kiekon Anahemin reppuun