Hakim Ziyech matkusti jo Pariisiin odottamaan PSG-siirtoa – Chelsea tyri uskomattomalla tavalla paperityöt

Marokko Hakim Ziyech
Kuva: Getty Images

Chelsean Hakim Ziyech matkusti jo tiistaina Pariisiin suorittamaan lääkärintarkastusta, kun siirto PSG:hen piti olla varma.

Lainasiirto on kuitenkin jäämässä haaveeksi, sillä paperit toimitettiin Ranskan jalkapalloliitolle määräajan jälkeen. PSG oli jo alkanut painattamaan uuden hankintansa pelipaitoja, minkä lisäksi Ziyech oli Pariisissa valmiina uuden seuransa nuttuun.

Nyt kaikki merkit kuitenkin viittaavat siihen, että Ziyech joutuu palaamaan Lontooseen, jossa peliaika tulee olemaan tiukassa. PSG onkin raivona Chelsealle siirron sössimisestä, koska lontoolaiset eivät onnistuneet toimittamaan oikeita dokumentteja ajallaan.

Ranskalaistoimittaja Bruno Salomonin mukaan kyseessä oli harvinaisen nolo virhe, sillä Chelsea oli toimittanut peräti kolmesti virheelliset asiakirjat. Kun oikeat saatiin vihdoin toimitettua, niin siirtoikkuna oli jo sulkeutunut.

PSG on aloittanut toimet, joilla se yrittää vielä saada lainasiirron maaliin. Mikäli poikkeuslupaa ei tule, niin Hakim Ziyech joutuu palaamaan Lontooseen.

Lue myös: Chelsea rikkoi Valioliigan kaikkien aikojen siirtoennätyksen – hankki Benfican Enzo Fernandezin


Pelaajat:
Joukkueet: ,