Hervoton passi – Interin Hakan Calhanoglu läväytti huikean taidonnäytteen Serie A:n kärkiottelussa

Hakan Calhanoglu Inter Milan

Inter Milanin Hakan Calhanoglu väläytti uskomatonta syöttötaitoaan Serie A:n kärkiottelussa Juventusta vastaan.

Italian Serie A:ssa nähtiin tyylipuhdas kärkikamppailu sunnuntain kierroksella, kun ykkösenä oleva Inter Milan ja kakkospaikalta Interin niskaan hengittävä Juventus iskivät yhteen. Kotijoukkueen fanit pääsivät juhlimaan voittoa, kun Inter vei tärkeät pisteet maalein 1-0 ja kasvatti hajurakoa Juventukseen.

Ottelun jälkeen muun muassa Serie A:n virallisella X-tilillä nostettiin esiin hetki, jolla ei lopulta ollut mitään tekemistä lopputuloksen kanssa. Kyseessä oli Interin keskikenttätähti Hakan Calhanoglun antama syöttö.

Calhanoglu sai pallon omalla kenttäpuoliskollaan ja näki, että Federico Dimarco oli hyvässä vauhdissa vasemmalla laidalla. Calhanoglu lähetti ulkosyrjällään matkaan pitkän, kovan, tarkan ja ennen muuta aivan mielettömän kierteisen syötön, joka tuli kahdessa tasossa olleiden Juventus-pakkien välistä täydellisesti Dimarcolle.

Valitettavasti Calhanoglu antoi tällä kertaa niin sanotusti helmiä sioille, sillä Dimarco jatkoi pallon boksissa olleelle Romelu Lukakulle, joka puolestaan joutui katsomaan vierestä kuinka Juventuksen Bremer söi häneltä maalipaikan kerrassaan upealla katkollaan.

Inter Milanin Hakan Calhanoglu antaa aivan tajuttoman syötön ottelussa Juventusta vastaan:

Katso myös: Levoton laaki! – Saksalaispuolustaja täräytti jäätävän kaukolaukausmaalin


Pelaajat:
Joukkueet: