Video: Tapahtuiko Hakametsässä tuomarivirhe? – Tapparan maali meni tuomaristolta ohi

Video: Tapahtuiko Hakametsässä tuomarivirhe? – Tapparan maali meni tuomaristolta ohi

Liigassa nähtiin lauantaina todella räikeä tuomarivirhe, sillä kukaan ei huomannut Tapparan maalin syntymistä, joten osumaa ei koskaan myöskään hyväksytty.

Tapparan ja JYPin välinen ottelu tarjosi todella värikkään näytelmä, josta ei tapahtumia todellakaan muuttunut. Risto Dufvan johtama vierasjoukkue sai kamppailu suorastaan lentävän startin, sillä JYP eteni nopealla tahdilla 0-3-johtoon.

Tappara sai tämän jälkeen kerättyä itsensä ja alkoi saamaan otetta kamppailusta. Tulosta syntyi lopulta toisessa erässä, kun Ben Blood iski tärkeän kavennusmaalin. Toinen erä tarjosi kotiyleisön kannalta myös katkeria hetkiä, sillä tamperelaisjoukkue sai kiekon toistamiseen yli maaliviivan, mutta kukaan kaukalossa ollut tuomari ei huomannut tilannetta.

Vaikka tilanteesta olisi ollut maalivahdin häirintää, niin siitäkin huolimatta tapahtuma olisi pitänyt mennä tarkistamaan videolta, koska peliä ei vihelletty kontaktin vuoksi poikki.

Kukaan ei koskaan kuitenkaan tarkistanut tilannetta videolta, joten päätöserään lähdettiin JYPin 3-1-johdossa. Mahdollinen virhe saattoi tulla lopulta kirvesrinnoille kalliiksi, sillä JYP nappasi ottelusta 4-2-voiton. Isäntien leirissä riittääkin jossiteltavaa ja luultavasti päävalmentaja Jukka Rautakorpi halunnee vastauksia haamumaaliin.

Tuomarivirhe maksoi Tapparalle maalin

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

EDIT. Tilanteessa oli ilmeisesti maalivahdin häirintä, mutta tilanteen hoitaminen jään puolella jätti todella paljon parantamisen varaa. Näin ollen spekulaatiot haamuosumasta ovat jääneet ilmoille.

EDIT. Otsikon muoto muutettiin kysyväksi.

Jaa tämä:

Joukkueet: ,

Aiheeseen liittyvät julkaisut