Video: Häcken-pelaaja räväytti unelmamaalin – huikea tykitys puolesta kentästä

Daleho Irandust Häcken / Pallomeri.net

Häcken-pelaaja Daleho Irandust teki maanantai-iltana maalin, jollaisesta moni pelaaja haaveilee, kun hän pamautti pallon reppuun puolesta kentästä.

Ruotsin Allsvenskanin maanantai-illan kierroksen tähtihetki nähtiin hyvissä ajoin, kun ottelu Sirius-Häcken oli ehtinyt vasta 17. minuutilleen.

Häckenin Daleho Irandust sai Sirius-pelaajan harhasyötön haltuunsa ja lähti etenemään omalta kenttäpuoliskoltaan. Hän kuitenkin huomasi, että Siriuksen maalivahti Lukas Jonsson oli sopivan kaukana maalistaan, jotta Irandust voisi yrittää todellista kaukomaalia.

Irandust oli ehtinyt hädin tuskin keskiympyrän sisäpuolelle, kun hän lähetti tykkinsä matkaan. Pallo lensi korkeassa kaaressa kohti maalia ja sujahti juuri ja juuri yläriman alta sisään. Jonsson yritti kurottaa palloon, mutta oli auttamatta myöhässä. Jonsson sai lisärankaisua seikkailustaan, sillä hän juoksi palloa tavoitellessaan varsin kivuliaan näköisesti päin tolppaa.

Ottelu oli toisella jaksolla tilanteessa 2-2.

Häcken-peluri Daleho Irandust tekee maalin puolesta kentästä:

Katso myös: Video: Valencia-hyökkääjä taituroi järjettömän soolomaalin – kaatui puolimatkassa, vei silti viittä vastustajaa


Joukkueet: