Klassikkovideo: Habib Habibou teki hävyttömän nerokkaan maalin Israelin liigassa

Klassikkovideo: Habib Habibou teki hävyttömän nerokkaan maalin Israelin liigassa

Hyökkääjä Habib Habibou teki vuoden 2018 marraskuussa Israelin liigan ottelussa häikäilemättömän ja suorastaan sikamaisen nerokkaan maalin.

Kaudella 2018-2019 Israelin liigan Maccabi Petah Tikvaa edustaneen keskiafrikkalaishyökkääjä Habib Habiboun marraskuussa 2018 saama hävytön älynväläys kuuluu jalkapallohistorian todellisten klassikkomaalien joukkoon.

Vierasottelu Maccabi Netanyaa vastaan oli ehtinyt 87. minuutilleen, kun Habibou oli tarkistamassa loukkaantuneen joukkuetoverinsa vointia vastustajan rangaistusalueella edellisen tilanteen jäljiltä. Habiboun joukkue lähti vyöryttämään uutta hyökkäystä, mutta Habibou seisoi edelleen maassa makaavan joukkuetoverinsa vieressä viittilöiden tuomarin suuntaan.

Tuomari ei katkaissut peliä, joten Maccabi Petah Tikva jatkoi hyökkäyksen rakentelua. Laidasta lähti keskitys, joka lipsahti Maccabi Netanyan maalivahdin alta ja pomppi suoraan kohti Habibouta. Hän haistoi tilaisuuden, juoksi irtopallo kohti ja viimeisteli sikamaisen nerokkaasti ottelun voittomaalin. Heti maalin tehtyään Habibou palasi joukkuetoverinsa luokse huutamaan hänelle apua.

Habibou kommentoi maalia tuolloin Twitter-tilillään todeten ”Jumala ei koskaan nuku. Auta ystävääsi, niin Hän antaa sinulle vielä enemmän.”

Parasta aikaa ilman seuraa olevalle Habiboulle maali jäi lopulta ainoaksi Maccabi Petah Tikvan paidassa.

Habib Habibou käyttää tilaisuuden härskisti hyväkseen:

Tsekkaa myös: Teemu Pukki valittiin Valioliigan kuukauden pelaajaksi

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut