Huvittava kommellus – avustava erotuomari lennätti kulmapotkua antanutta Palmeiras-peluria

Gustavo Scarpa (Palmeiras) & avustava erotuomari

Copa Libertadoresissa nähtiin koominen tilanne, kun avustava erotuomari epähuomiossa kampitti kulmaa antaneen Gustavo Scarpan.

Palmeiras oli kovaa valuuttaa Copa Libertadoresin neljännesvälierässä kaadettuaan Cerro Portenon vieraskentällä maalein 3-0, mutta vaikka ottelu meni kokonaisuudessaan hienosti, niin peli sisälsi Palmeirasin kannalta koomisenkin hetken.

Kyse oli tilanteesta, jossa Gustavo Scarpan oli määrä antaa kulmapotku. Tv-lähetyksessä nähtiin kuinka Scarpa lähti liikkeelle ja kuva siirtyi rangaistusalueella palloa odottaneisiin pelaajiin, mutta pallo ei koskaan saapunut kuviin. Sen sijaan kuvissa näkyi kuinka Scarpa makasi nurmella pitkin pituuttaan.

Hidastus paljasti mitä Scarpalle tapahtui. Avustava erotuomari piti jalkaansa kulmalipun tuntumassa tarkoituksenaan estää kulman anto ilman lupaa. Tuomari ei kuitenkaan koskaan ottanut koipeaan pois tieltä, joten Scarpa potkaisikin tuomaria jalkaan täydellä voimalla ja rysähti huvittavan lennokkaasti turvalleen.

Tilanne kuitenkin onneksi kirvoitti vain naurut, jonka jälkeen Scarpa oli valmis yrittämään uudestaan ja toisella kerralla pallo saatiinkin takaisin peliin.

Avustava erotuomari epähuomiossa kampittaa kulmapotkua antaneen Palmeirasin Gustavo Scarpan:

Katso myös: Holtiton syöksy päin vastustajaa – FC Lahden maalivahti Antonio Reguero sai suoran punaisen kortin


Joukkueet: