Video: Paraguayn Gustavo Gomez varasti shown – yhden jakson sisällä maali molempiin päihin ja ulosajo

Gustavo Gomez Paraguay / Pallomeri.net

Paraguayn kapteeni Gustavo Gomez otti asiakseen ottelun värittämisen, sillä hän ehti tehdä hämmentävän paljon yhden jakson aikana.

Peru voitti Paraguayn Copa American dramaattisessa ja viihdyttävässä puolivälieräottelussa, joka venyi aina rankkarikisaan asti. Peru paineli välieriin Brasilian vastustajaksi maalein 4-3.

Ottelun hahmo oli kuitenkin hyvin monellakin tavalla Paraguayn kapteeni Gustavo Gomez, joka osoitti, että yhden jakson aikana on mahdollista saada aikaan monen monta käännettä.

Ensin Gomez teki Paraguayn avausmaalin 11. minuutilla ronkittuaan kakkospallon sisään maalin edestä. 21. minuutilla Gomez pisti pallon jälleen pömpeliin, mutta tällä kertaa omassa päässä, kun hän epäonnisesti ohjasi Perun keskityksen sisään.

42. minuutilla Gomez pääsi tilastoihin varoituksella, jonka hän sai mussutettuaan erotuomarille Perun 2-1-johtomaalista, joka syntyi kahta minuuttia aiemmin. Avausjakson kolmannella lisäminuutilla Gomez-show sai päätöksensä tavalla, joka ei mairittele erotuomaria eikä Perun hyökkääjä Gianluca Lapadulaa.

Gomez oli kamppailutilanteessa Lapadulan kanssa, kun hän suojatakseen työnsi takanaan olleen Lapadulan rintaa. Lapadula teki juuri sen mitä valitettavasti olettaa sopi, eli tarrasi rintaansa kuin häntä olisi ammuttu.

Räikeämmäksi ja roisimmaksi Lapadulan filmauksen tekee se, että hidastuksesta näkee kuinka hän on ensin refleksinomaisesti tarttumassa kasvoihinsa, kunnes tajuaa, että isku tulikin huomattavasti alemmas. Vasta sitten Lapadula alkaa voihkia rintalihakseensa kohdistunutta järkyttävää iskua ja käsittämättömästi sai mitä halusikin.

Erotuomari nimittäin meni miinaan täydellisesti ja antoi Gomezille toisen varoituksen ja ajoi hänet kentältä. Gomez kävi tilanteesta todella kuumana ja olisi käynyt erotuomariin käsiksi, elleivät hänen joukkuetoverinsa olisi tulleet väliin.

Paraguayn kapteeni Gustavo Gomez tekee maalin molempiin päihin ja hankkii itselleen ulosajon yhden jakson aikana:

 

Katso myös: Video: Aivan älyvapaa tempaus – Brasilian Gabriel Jesus potkaisi vastustajaa leukaan ja lensi ulos


Joukkueet: