Sikamainen temppu Saudi-Arabian liigassa – Al-Shababin Gustavo Cuellar kouri ja puristeli vastustajaa munista

Gustavo Cuellar Al-Shabab

Saudi-Arabian jalkapalloliigassa nähtiin todella hävytön temppu, kun Al-Shababin Gustavo Cuellar puristeli vastustajan sukukalleuksia.

Perjantaina Suomen aikaa pelatulla Saudi-Arabian jalkapalloliigan kierroksella nähtiin kerrassaan törkeää toimintaa ottelussa, jossa Al-Shabab voitti Al-Ittihadin maalein 1-0.

Kyseessä oli eräs kamppailutilanne, jonka todellinen luonne meni tuomareilta ohi, mutta joka tallentui ottelun tv-lähetyksen kuviin. Tilanteessa Al-Ittihadin Romarinho suojasi palloa ja joutui Al-Shababin Gustavo Cuellarin pihteihin.

Ensin tämä tapahtui hieman kuvaannollisemmin, sitten hyvinkin kirjaimellisesti. Cuellarilla oli näet suuria vaikeuksia saada Romarinhoa millään lailla aisoihin, joten hän otti koko ajan laittomampia otteita.

Cuellar aloitti puolittaisella painiotteella, mutta kun Romarinhoa tämä ei vaikuttanut erityisemmin häiritsevän, siirtyi Cuellar paljon likaisempaan temppuun. Hän hivutti kätensä Romarinhon jalkoväliin ja kouri tätä munista. Tämän jälkeen Cuellar tiukensi otettaan ja puristi voimalla Romarinhon perhekalleuksia. Cuellar oli vielä sikäli ovela, että hän teki toimistaan vaikeasti havaittavia ja päästi aina nopeasti irti.

Al-Shababin Gustavo Cuellar kourii ja puristelee sikamaisesti Al-Ittihadin Romarinhoa munista:

Katso myös: Heredianon pelaaja teki maalin rankkarikisassa ja pullisteli heti veskarille – sai välittömästi pallon naamaansa