Tottenham-vahti Guglielmo Vicario syöksyi pelottomasti ja pelasti varmalta näyttäneen maalin naamallaan

Guglielmo Vicario Tottenham

Tottenham-vahti Guglielmo Vicario laittoi kirjaimellisesti itsensä likoon estääkseen vastustajan maalin torjumalla paikan naamallaan.

Tottenham otti kotikentällään rumasti käkättimeen Chelsealta, kun peli päättyi vieraille peräti 4-1. Selitys tähän löytyy siitä, että Tottenham hankkiutui jo 55. minuutilla kahden miehen alivoimalle. Peli oli tuolloin vasta 1-1 ja muutenkin Chelsea teki avausmaalinsa vasta ensimmäisen ulosajon jälkeen rankkarista.

Peli repesi vasta aivan loppuminuuteilla, sillä Chelsea teki kolmannen ja neljännen maalinsa vasta lisäajan puolella, mutta repeäminen olisi voinut käydä jo paljon aiemmin ilman Tottenham-vahti Guglielmo Vicarion venymisiä.

Hän pelasti joukkueensa moneen otteeseen ja näyttävin, sekä samalla myös koomisin, torjunta nähtiin 68. minuutilla, kun Vicario esti jo aika lailla varmalta näyttäneen maalin.

Chelsean Marc Cucurella sai pallon rangaistusalueella ja pääsi ampumaan vapaasti. Vicario päätti kuitenkin yrittää loppuun asti ja syöksyi kohti palloa. Vicario ehti kuin ehtikin tielle, mutta päätyi torjumaan Cucurellan vedon naamallaan.

Tottenhamin Guglielmo Vicario näyttää olevan jo poissa pelistä, mutta torjuu huippupaikan naamallaan:

Katso myös: Kylian Mbappe yritti härskiä temppua – pisti pallon kulmapotkusta sisään valtavalla varaslähdöllä


Pelaajat:
Joukkueet: