Video: Guatemalan liigan ottelu lähti täysin käsistä – joukkorähinä johti kahdeksaan ulosajoon

Guatemalan liigan joukkotappelu

Municipalin ja Xelajun välinen Guatemalan liigan ottelu muuttui täydeksi joukkotappeluksi Municipalin avausmaalin jälkeen. Rähinä tuotti kahdeksan ulosajoa.

Municipalin ja Xelajun välinen peli äityi joukkotappeluksi 58. minuutilla, kun kotijoukkue Municipal viimeisteli avausmaalin rangaistuspotkun jälkitilanteesta.

Xelajun pelaajat protestoivat maalia ankarasti, sillä maalin viimeistellyt Municipalin Rudy Barrientos näytti lähteneen liikkeelle ennen rankkarin ampumista ja viimeisteli maalin torjutun rankkarin reboundista.

Mainos alkaa

Videoiden perusteella tapahtumien ytimessä oli Municipalin Carlos Alvarado, joka töytäisi kädellään vastustajaa naamaan ja tästä jo valmiiksi kuumana käyneet Xelajun pelaajat suivaantuivat totaalisesti ja yrittivät Alvaradon kimppuun. Tämän jälkeen tappelu karkasi täysin käsistä ja kentän valtasi kaaos muutamaksi minuutiksi.

Ottelun erotuomari ei säästellyt punaista korttia, vaan ajoi kentältä yhteensä kuusi pelaajaa, joista kaksi Municipalilta ja neljä Xelajulta sekä molemmat valmentajat. Alvarado oli toinen Municipalin ulosajetuista pelaajista.

Municipal voitti ottelun lopulta maalein 2-0.

Joukkotappelu Guatemalan liigan ottelussa:

Tsekkaa myös: VAR ei toiminut La Ligassa – Leganes kärsi todellisen oikeusmurhan


Joukkueet: ,