Aivan jäätävä viimeistely – Gualaceon pelaaja upotti pallon pussiin skorpionipotkulla

Diego Avila Gualaceo

Ecuadorin jalkapalloliigassa nähtiin huikea suoritus, kun Gualaceon Diego Avila pisti pallon maaliin mahtavalla skorpionipotkulla.

Ecuadorin liigassa päästiin todistamaan todella taitavaa viimeistelyä ottelussa, jossa Cumbaya ja Gualaceo iskivät yhteen. Kyseessä oli ottelun voittomaaliksi jäänyt osuma, joka syntyi 33. minuutilla.

Maalintekijänä kunnostautui Gualaceon Diego Avila, joka oli maalin rakentuessa pitkään pelkkä sivustakatsoja. Kaikki alkoi vasemmalta laidalta lähteneestä keskityksestä, joka leijaili korkealla Avilan pään yllä ja putosi oikealta laidalta rynnistäneelle Avilan joukkuetoverille.

Pallon saanut pelaaja ei saanut pelivälinettä täysin kontrolliin, vaan ajautui lähes maalivahdin syliin. Hän kuitenkin ehti kauhaista pallon takaviistoon Avilalle, joka oli hereillä, vaikka joutuikin vaikeaan paikkaan.

Normaalille viimeistelylle ei sijaa ollut, mutta Avilalla oli kikkapussissaan huikea temppu. Hän nimittäin tuikkasi pallon pussiin upealla skorpionipotkulla, jolle Cumbayan veskari ei voinut yhtään mitään.

Gualaceon Diego Avila viimeisteli mahtavan maalin skorpionipotkulla:

Katso myös: Mahtava pommi ylänurkkaan – Manchester Cityn Kevin De Bruyne venytti upeasti verkkoa