Kameramies kohnotti ankarasti La Ligassa – avustava erotuomari Guadalupe Porras jyrättiin sairaalakuntoon

Guadalupe Porras (Kuva: Getty Images)
Kuva: Getty Images

La Liga -ottelussa nähtiin rajua koheltamista, kun avustava erotuomari Guadalupe Porras jäi kameramiehen jyrän alle.

Real Betisin ja Athletic Bilbaon välisessä La Ligan sunnuntain kierroksen ottelussa nähtiin todella pahaa koheltamista, joka johti avustavan erotuomarin Guadalupe Porrasin loukkaantumiseen.

Tämä tapahtui, kun Betis teki maalin ja Porras oli, kuten avustavien erotuomareiden kuuluukin, juoksemassa sivurajaa pitkin kohti keskiympyrää. Ilmeisesti tämä fakta ei ollut kaikkien tv-tuotantoon osallistuvien tiedossa. Sivurajan takaa näet rynni kentälle kameramies, joka oli kannettavalla kalustolla menossa kuvaamaan Betis-pelaajien juhlintaa.

Maalitunnelmat jäivät välittymättä, sillä kameramies jysäytti hurjalla voimalla suoraan Porrasia päin. Kamerakalusto kajahti Porrasia todella ilkeän näköisesti suoraan kajuuttaan.

Porras pysyi tajuissaan, mutta isku oli todella kova ja se avasi vuolasti verta vuotaneen haavan hänen kasvoihinsa. Porras jouduttiin viemään lopulta paareilla pois stadionilta ja hänen pelinsä päättyi siihen.

Todella nolona tapahtuneesta ollut kameramies sai erotuomarilta ankaran palautteen ja käskyn häipyä kentältä, joten ilmeisesti myös kameramiehen keikka päättyi siihen.

Betis voitti ottelun maalein 3-1.

Avustava erotuomari Guadalupe Porras jää pahasti koheltaneen kameramiehen jyrän alle:

Katso myös: Huikea torjunta! – Puolustaja pelasti Lionel Messin tulisen vaparin maaliviivalta päällään


Joukkueet: ,