FA Cupissa jättiyllätys – League Twon 16. sijalla majaileva Grimsby pudotti Southamptonin

Grimsby FA Cup - Pallomeri.net

FA Cup tarjoilee vuosi toisensa perään todellista futisromantiikaa, ja tällä kertaa sellaista esitteli kakkosliigassa pelaava Grimsby.

Lähtökohdat neljänneksi ylimmällä sarjatasolla pelaavalle Grimsbylle eivät olleet mitenkään suotuisat, sillä joukkue ei ole esittänyt tällä kaudella mitenkään vakuuttavia otteita, mistä kertoo sarjataulukon 16. sija.

Olisikin voinut kuvitella, että pari viikkoa sitten Chelsean Valioliigassa kaataneella Southamptonilla olisi edessään helppo kotiottelu – mutta toisin kävi.

Gavan Holohan vei vieraat johtoon avausjakson lopulla rangaistuspotkusta, ja toisen jakson alussa pallo vihellettiin jälleen pilkulle ja samainen mies asettui pallon taakse. Holohan painoi pallon varmasti verkkoon ja taululla seisoivat lukemat 0-2.

Duje Caleta-Car kavensi reilun tunnin kohdalla numerot 1-2:een, mutta enempää osumia ei nähty, joten Grimsby marssi puolivälieriin.

Lähellä Southamptonin tasoitus kuitenkin oli, sillä Theo Walcott sai pallon maaliin 80. minuutilla, mutta osuma hylättiin VAR-tuomiolla paitsion vuoksi.

Grimsby meni kahden maalin karkumatkalle Gavan Holohanin rankkarilla:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Viaplayn Twitterissä.


Joukkueet: ,