Video: Gremion 19-vuotias pakkilupaus taiteili täysin älyttömän maalin – veti vastustajat aivan solmuun

Gremion Vanderson tekee huikean maalin / Pallomeri.net

Brasilian Serie A:ssa nähtiin aivan mieletön maali, kun Gremion 19-vuotias laitapakki Vanderson pisti pystyyn kunnon shown.

Ceara voitti Gremion Brasilian Serie A:n sunnuntain kierroksella maalein 3-2, mutta ottelun tähtihetken ryösti nimiinsä vierasjoukkueen vasta 19-vuotias laitapuolustaja Vanderson, joka teki kerrassaan mielettömän osuman ensimmäisen jakson lopussa.

Ceara johti ottelua 2-0, kun pelattiin ensimmäisen jakson lisäaikaa. Vanderson kuljetti palloa oikealla laidalla ja lähti kuljettamaan kohti keskustaa. Vastaan tuli kaksi Cearan pelaajaa, mutta Vanderson tuli heistä ohi näyttävällä harhautuksella. Vanderson pyörähti puolustavien pelaajien välistä ja jatkoi matkaansa boksiin.

Mainos alkaa

Vastaan tuli jälleen kaksi Cearan pelaajaa, mutta harhautuksen sijaan Vanderson antoi heidän välistään syötön joukkuetoverilleen ja jatkoi juoksuaan. Joukkuetoveri haistoi, mitä Vanderson oli kokkailemassa ja antoi seinäsyötön tyhjään tilaan, jonne Vanderson oli rynnimässä.

Vanderson painoi nappisyötön yhdellä kosketuksella takakulmaan ja toi tällä häikäisevällä taidonnäytteellään Gremion mukaan peliin. Gremio tasoitti pelin toisella jaksolla, mutta Ceara onnistui iskemään vielä kerran ja punnersi ottelusta kotivoiton.

Gremion 19-vuotias laitapakki Vanderson tekee aivan tajuttoman maalin:

https://twitter.com/FotMob/status/1399114686856040456

Katso myös: Video: Topi Parviainen jysäytti 14-vuotiaiden epävirallisen ME-tuloksen keihäänheitossa


Pelaajat:
Joukkueet: