Entinen NFL-pelaaja Greg Hardy vaihtoi lajia karuin seurauksin – sai rumasti pataan paljasnyrkkiottelussa

Greg Hardy BKFC

Entinen NFL-pelaaja Greg Hardy debytoi paljain nyrkein käytävää nyrkkeilyä promotoivassa BKFC:ssä ja sai pahasti pataansa.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigassa vuosina 2010–2015 pelannut Greg Hardy ei ole jättänyt urheilua, vaikka jenkkifutiskentät jäivätkin taakse.

34-vuotias Hardy näet debytoi viikonloppuna Bare Knuckle FC -nyrkkeilypromootiossa, jossa ottelijat takovat toisiaan turpaan käytännössä paljain nyrkein.

Hardy sai kehässä vastaansa Josh Watsonin, joka tyrmäsi hänet hirvittävällä vasemman käden iskulla heti toisen erän alussa. Jo ensimmäisessä erässä Watson löi Hardylta jalat alta.

Tämä ei ollut Hardyn ensimmäinen turpakeikka, vaan hän on kokenut NFL-uransa jälkeen rajuja selkäsaunoja muun muassa UFC:ssä, jossa hän otteli ennen BKFC:hen siirtymistä

Hardyn UFC-sopimus päättyi kolmeen peräkkäiseen tappioon, joista kaikki tulivat tyrmäyksellä tai teknisellä tyrmäyksellä ja otteluista Kaksi viimeisintä olivat ohi heti kättelyssä.

Hardyn kamppailulajiuralla on myös onnistuneempikin käänne, sillä syksyllä 2022 hän kokeili perinteistä nyrkkeilyä ja otti kaksi voittoa, mutta BKFC:ssä Hardy palasi jälleen ottavaksi osapuoleksi.

Greg Hardy saa tylysti pataansa BKFC-debyytissään:

Katso myös: TPS-pelaajan törkeä tallominen toi rangaistuksen vasta kurinpidon kautta – tuomaristo antoi ontuvan selityksen