Baseball-maskotti haastoi Green Bay Packers -pelurin kaksinkamppailuun – maskotti vedettiin aivan levyksi

AJ Dillon Green Bay Packers

Hyväntekeväisyyden vuoksi pelatussa baseball-ottelussa nähtiin koominen tilanne, kun Green Bay Packersin AJ Dillon jyräsi maskotin.

Yhdysvalloissa pelatussa julkkisten hyväntekeväisyysbaseballottelussa nähtiin varsin koominen hetki, kun ottelun järjestäneen alasarjaseura Kenosha Kingfishin Elvis-niminen maskotti halusi haastaa ottelussa pelanneen NFL-seura Green Bay Packersin AJ Dillonin kaksintaisteluun.

Kyseessä oli niin sanotun “Oklahoma-drillin” variaatio, jossa molemmat osapuolet lähtevät maasta liikkeelle, toinen kuljettaa palloa, toinen puolustaa ja tavoitteena on tietysti päästä joko ohi tai pysäyttää vastustaja.

“Kaksintaistelu” eteni varsin arvattavalla tavalla, mutta tuskin kukaan osasi odottaa sitä kuinka pahasti Elvis ottaisikaan kuokkaansa. Dillon ei nimittäin videon perusteella hirveästi säästellyt vaan lanasi Elviksen aivan totaalisesti. Maskotin pää lähti myös lennolle välittömästi osuman seurauksena.

Green Bay Packersin AJ Dillon jyrää Kenosha Kingfishin Elvis-maskotin aivan levyksi:

Katso myös: Jake Wightman teki sensaation ja otti kultaa 1500 metrin juoksussa – kuuluttaja-isä pääsi julistamaan poikansa mestariksi


Joukkueet: