Video: Granit Xhaka tulitti mahtavan vaparimaalin Valioliigassa

Granit Xhaka Arsenal Valioliiga / Pallomeri.net

Arsenalin Granit Xhaka laukoi jälleen yhden komean vaparimaalin Englannissa, kun sveitsiläinen paukutti huikealla tavalla pallon maaliin Crystal Palacea vastaan.

Huimassa voittoputkessa ollut Arsenal matkasi sunnuntaina Crystal Palacen vieraaksi. Vaikka isännät olivat kolmen ottelun tappioputkessa, niin joukkue ei antanut tykkimiehille mitään ilmaiseksi.

Palace vastasi myös kamppailun avausmaalista, kun Luka Milivojevic siirsi pilkun varmasti verkon perukoille. Arsenal nousi heti toisen jakson alussa tasoihin, kun Granit Xhaka asettui laukomaan vaparia. Sveitsiläisen ratkaisu oli suorastaan jäätävä, sillä keskikenttäpelaaja tykitti pallon upealla tavalla ylänurkkaan.

Mainos alkaa:

Arsenal sai lisäenergiaa tasoitusmaalista ja hetkeä myöhemmin maaliverkko heilui uudemman kerran, kun Pierre-Emerick Aubameyang iski vieraat jo johtoon. Crystal Palace ei luovuttanut ja se palkittiin viimeisen kymmenen minuutin aikana, kun kotijoukkueelle tuomittiin toinen rangaistuspotku. Pallon taakse asettui jälleen Milivojevic, joka ei epäonnistunut tälläkään kertaa.

Näin ollen Arsenalin pitkä voittoputki tuli päätökseen, kun pisteet tasattiin Selhurst Parkilla numeroin 2-2.

Granit Xhaka tykitti huiman vaparimaalin

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: