Video: Fantastinen tykitys Lontoon derbyssä – Granit Xhaka pommitti häikäisevän vaparimaalin Arsenalille

Granit Xhaka Arsenal / Pallomeri.net

Arsenalin Granit Xhaka tykitti joukkueelleen maukkaan puoliaikajohdon Lontoon derbyssä Chelseata vastaan hurjalla vaparilla.

Tapaninpäivän Valioliiga-kierroksen ennalta maukkaimpia kohtaamisia oli Lontoon derby Arsenalin ja Chelsean välillä. Pahasti murheen alhossa vaellelleelta Arsenalilta ei paljoa odotettu, mutta seuran kannattajat saivat siitä huolimatta hurjasti iloa avausjaksosta.

Alexandre Lacazette painoi Arsenalin ensin pilkulta johtoon 34. minuutilla, mutta Arsenalin puoliaikajohto sen kuin komistui kymmentä minuuttia myöhemmin, kun Granit Xhaka takoi Arsenalille todellisen pukukoppimaalin kerrassaan huikaisevalla tavalla.

Mainos alkaa:

Arsenal sai vapaapotkun hieman yli 20 metristä ja Arsenal näytti jo hukkaavan tilaisuutensa, kun vaparikikka meni pieleen. Ideana oli pelata nopea vapari Bukayo Sakalle, mutta erotuomari puhalsi pelin poikki, koska hän ei ollut vielä antanut lupaa vaparin antamiselle.

Xhaka otti toisella yrityksellä ratkaisun omiin käsiinsä ja tykitti aivan hervottoman kierteiseen kanuunan maalin oikeaan yläpesään.

Arsenal voitti ottelun lopulta maalein 3-1.

Granit Xhaka pamautti Arsenalille 2-0-johdon maagisella vaparilla:

Katso myös: Video: Tuulettelu kostautui pahasti – Andre Verissimo hukkasi SuperBike-kisan voiton nolosti loppusuoralla


Pelaajat:
Joukkueet: ,