Granit Xhaka sai valmentajat huolestumaan “loukkaantumisellaan” – kyseessä olikin tuuletus

Leverkusen Granit Xhaka

Granit Xhaka tehtaili Leverkusenin avausmaalin Mainzia vastaan pelatussa Bundesliigan ottelussa perjantaina ja vetäisi tämän jälkeen melkoisen tuuletuksen.

Matsi oli vasta toisella minuutillaan, kun Xhakan upea boksin ulkopuolelta lähtenyt vasemman jalan veto upposi sisään.

Osuman jälkeen pelaajat kerääntyivät maalintekijän ympärille, mutta Xhaka alkoi pitelemään takareittään ja valmennuspenkillä nähtiin huolestuneita ilmeitä päävalmentaja Xabi Alonson johdolla.

Hetken reittään pideltyään Xhaka kuitenkin muuttikin jalan pitelyn tanssiksi, jolloin selvisi, että kyseessä oli pelkkä tuuletukseen liittyvä kujeilu. Myös valmennuspenkin ilmeet vaihtuivat huojentuneeseen nauruun.

Leverkusen voitti ottelun lukemin 2-1 ja karkasi Bundesliigan piikkipaikalla 11 pisteen päähän ottelun vähemmän pelanneesta Bayern Münchenistä. Ottelu oli samalla jo 33. perättäinen ilman tappiota, kun huomioidaan kaikki kilpailut. Tällä Leverkusen ohitti Bayernin muutaman vuoden takaisen saksalaisjoukkueiden ennätysputken, 32 ottelua.

Granit Xhaka vetäisi kujeilevan tuuletuksen:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen X:n puolella.

Maalivahti Lukas Hradeckyn hurmiovirettä tarvitaan pian myös maajoukkueen puolella, sillä Jalkapallon EM-kisat 2024 lähestyvät ja Suomi pelaa maaliskuussa kisapaikasta jatkokarsinnassa Walesia vastaan.


Pelaajat:
Joukkueet: