Video: Göztepe-peluri hyppi ilosta – sai uransa ensimmäisen maajoukkuekutsun, turvakamera tallensi huikean reaktion

Göztepe-toppari Alpaslan Özturk / Pallomeri.net

Göztepe-pelaaja Alpaslan Özturk kutsuttiin täydennysmiehen Turkin maajoukkueeseen ja hänen riemukas reaktionsa tallentui turvakameraan.

Turkin Superliigassa pelaavan Göztepen toppari Alpaslan Özturk sai uransa merkittävimmän puhelun, kun hänet kutsuttiin ensimmäistä kertaa Turkin miesten maajoukkueeseen.

Kuten arvata saattaa, niin Özturk oli äärimmäisen iloinen puhelusta. Mutta sitä hän ei vielä tiennyt, että muutkin pääsisivät näkemään hänen huikean reaktionsa. Özturk nimittäin käveli sattumoisin samaan aikaan sisään seuran harjoituskeskuksen aulaan, kun puhelu oli käynnissä ja Özturkin mahtava ilonpurkaus tallentui turvakameraan.

Göztepe latasi Twitteriin valvontakameran tallenteen tilanteesta. Özturk pomppii ja kiljuu videolla aivan upealla poikamaisella innolla.

27-vuotias Özturk on junioritasolla pelannut runsaasti niin synnyinmaansa Belgian kuin Turkinkin maajoukkueissa, edustaen Belgiaa 23:ssa ja Turkkia 15 nuorisomaaottelussa, mutta varsinaista A-maajoukkuekutsua hän sai odottaa pitkään.

Ensimmäisellä maajoukkuereissulla rooliksi jäi kuitenkin sivustaseuraajan osa, sillä Özturk istui koko pelin penkillä, kun Turkki isännöi tiistaina Latviaa ja romahti 3-3-tasapeliin johdettuaan kahteen otteeseen kahden maalilla.

Göztepe-toppari Alpaslan Özturk saa uransa ensimmäisen maajoukkuekutsun ja mahtava reaktio tallentuu turvakameraan:

Katso myös: Video: Alasarjapeli karkasi täysin käsistä – pelaajat kävivät tuomareihin käsiksi, fanit rynnivät mellakoimaan