Video: Mielipuolista draamaa NCAA:ssa – Gonzaga finaalin jatkoajan viime sekunnin kaukokolmosella

Jalen Suggs Gonzaga / Pallomeri.net

Gonzaga paineli yliopistosarja NCAA:n finaaliin äärimmäisen dramaattisesti Jalen Suggsin jatkoajan viime sekunnin mielettömällä kolmosella.

Yhdysvaltojen yliopistourheilusarja NCAA:n miesten koripalloturnaus on tullut tunnetuksi dramaattisista näytelmistään, eikä tämän vuoden turnaus tuottanut pettymystä. Huikeinta draamaa nähtiin semifinaaliottelussa Gonzagan ja UCLA:n välillä.

Ottelu oli varsinaisen peliajan jälkeen lukemissa 81-81 ja jatkoajan lopussa näytti siltä, että ratkaisu haettaisiin toiselta jatkoajalta. UCLA nimittäin tasoitti lukemiksi 90-90, kun kellossa oli aikaa jäljellä enää 3,3 sekunnin verran.

Gonzaga oli toista mieltä. Pallo avattiin nopeasti peliin ja Jalen Suggsin käsiin. Suggs oli hyvin kartalla pelikellosta ja kuljetti juuri niin pitkälle kuin suinkin oli mahdollista.

Suggs ehti tulla pari metriä keskiympyrän yli, kunnes mentiin viimeistä sekuntia ja ratkaisu oli tehtävä. Suggs linkaisi aivan viimeisillä kymmenyksillä kaukokolmosen ilmaan ja pallo painui kuin painuikin levyn kautta koriin ja näin Gonzagan tie vei finaaliin jatkoaikavoitolla pistein 93-90.

Gonzaga paineli NCAA:n finaaliin tällä Jalen Suggsin mielettömällä viime sekunnin heitolla:

Katso myös: Video: ”Älkää ikinä juhliko liian aikaisin” – tv-juontajalle tehtiin kylmät suorassa lähetyksessä