Golfin US Open 2022 – pelaajat, televisiointi ja aikataulut

US Open Kalle Samooja Kalle Samoojan
Kuva: Getty Images

Golfin US Open on yksi vuoden suurimmista turnauksista, sillä onhan kyseessä legendaarinen Major-turnaus. Lue lisää turnauksesta ja katso ohjeet, miten näet kisan TV:n puolelta.

Voita golfkierros Kalle Samoojan kanssa Linna Golfilla!

Kauden kolmas Major-turnaus, US Open, pelataan viikonloppuna The Country Clubissa Brooklinessa, Massachusettsissa, Bostonin länsipuolella. Major-turnauksen hengen mukaisesti kenttä on haastava ja greenit ovat todella liukkaita. Pelaamista ei helpota se, että raffit greenien ulkopuolella ovat rajut, joten palloa on lyötävä äärettömän hyvin jokaisella väylällä.

Pelaajat:

Mukana nähdään kaikki maailman parhaimmat pelaajat, sillä onhan kyseessä Major-turnaus. Ilahduttavaa on myös se, että Suomen Kalle Samooja lunasti komealla Euroopan-kiertueen voitollaan paikan mukaan. Kyseessä on suomalaisen uran toinen Major-paikka.

Ennakolta suosikin viittaa kantaa harteillaan Rory McIlroy, jonka voitosta esimerkiksi Coolbet tarjoaa pienimmän kertoimen 12.00. Mainittakoon, että Samoojan voittokerroin on 751.00.

Muita voittajaehdokkaita ovat Justin Thomas, Jon Rahm ja Scottie Scheffler.

Samoojan startti on luvassa torstaina Suomen aikaa klo 15:35. Suomalaisen kanssa samassa lähdössä ovat Satoshi Kodaira ja Beau Hossler.

Aikataulut:

US Openin startti tapahtuu torstaina Suomen aikaa klo 13:45, kun ensimmäiset ryhmät lähtevät liikkeelle. Torstaina ja perjantaina pelataan ensimmäiset kierrokset, jonka jälkeen parhaat pelaajat jatkavat viikonlopulle. Sen sijaan cut-rajan ulkopuolelle jääneet pelaajat lähtevät kotimatkalle.

Voittaja saadaan selville sunnuntaina, kun luvassa on kilpailun kruunaava päätöskierros.

US Open 2022 – televisionti:

Ruutu esittää miesten golfkauden kolmannen major-turnauksen, US Openin suorina lähetyksinä 16.-19.6.! Suorat lähetykset Ruudussa kattavat kaikki kansainvälisessä jakelussa olevat US Open -lähetykset alusta loppuun, torstaista sunnuntaihin.

US Open PPV-lähetyksenä (pay-per-view) hintaan 9,95€.

Myös Viaplayn kautta on mahdollisuus seurata US Openin tapahtumia. Lähetykset kuuluvat osaksi maksullista urheilupakettia.