Video: Golfari hermostui katsojalle – näytti keskisormea, menetti voittonsa ja sai kolmen vuoden kilpailukiellon ammattilaiskiertueelle

golfari

Eteläkorealainen golfari Bio Kim menetti malttinsa sen verran pahasti, että miehelle langetettiin peräti kolmen vuoden kilpailukielto.

Bio Kim osallistui Korean ammattilaiskiertueen kilpailuun Daegussa, minkä mies myös lopulta voitti. Kiertueen rahalistaa johtava eteläkorealainen kuitenkin menetti voittonsa, kun tuomaristolle selvisi, että Bio Kim oli 6. väylän avauslyönnin jälkeen näyttänyt keskisormea katsojalle.

Mies hermostui katsojalle, jonka kännykästä kuului ääni samaan aikaan kuin Kim painoi avauslyöntinsä taivaalle. Lyönti kuitenkin epäonnistui ja pelaaja syytti tapahtuneesta katsojaa.

Mainos alkaa

Sen lisäksi, että Bio Kim menetti voittonsa, hän sai myös 7500 euron sakot. Rangaistuksista ankarin oli kuitenkin kolmen vuoden kilpailukielto Korean ammattilaiskiertueelle, joka pysyi voimassa, vaikka pelaaja pyysi polvillaan tv-kameroiden edessä anteeksi käytöstään.

Golfari sai kolmen vuoden kilpailukiellon

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat: