GOLF-VIHJEET: Valero Texas Open 2023 | 30.03. ALKAEN 15:30

golfprofessori_vetovihjeet

Texasin tuulista tarjolla viimeinen paikka Mastersiin

1922 vuodesta asti pelattu Texasin avoin mestaruuskisa kuuluu kiertueen vanhimpiin kisoihin. Kisaa on pelattu eri kentillä San Antonion lähistöllä. Nykyään kisa-areenana toimii TPC San Antonion Oaks-kenttä, joka on Greg Normanin suunnittelema haastava kisakenttä.

Kenttä on par luvultaan 72 ja se on 7438 jaardia pitkä. Se on ollut viime vuosina PGA Tourin vaikeimpia kenttiä ja keskiarvotulos on painunut +0,14 lyöntiä parin yläpuolella. Kentällä on kolme erittäin pitkää ja vaikeaa par 5-reikää, jotka ovat kiertueen toisiksi vaikeimpia tässä kategoriassa. Myös Texasin tuuli vaikuttaa paljon peliin yleensä ja myös tällä viikolla. Kentällä on haastavat monitasoiset griinit, mutta ne pidetään tuulen takia varsin hitaina. Väylät ovat kapeita ja niitä reunustaa tammet ja erittäin rankaisevat puskat. Raffi on varsin lyhyttä ruisruohoa (ryegrass), joten pienistä virheistä tiiltä ei rankaista.

Turnauksen voittaja saa viimeisen paikan ensi viikon Masters-turnaukseen, joten panosta riittää. Mallin top25 pelaajat ovat seuraavat:

Mainos alkaa:
Professorin mallin top25 – Adj. TSG = suhteutettu strokes gained tilasto, Total CH = kenttähistoria (Strokes gained), Trend Index (yllä), Baseline = 3kk taso suhteessa vuoden tasoon. Lisäksi viimeisen 5 kisan sijoitukset sekä tämän kisan viimeiset 5 sijoitusta sekä pelattujen kisojen suhteutettu kierroskeskiarvo. Tästä pääset tutkimaan koko taulukkoa.

Professorin viikon top 3

  1. H2H – Hojgaard vs. Hossler, 2 @ 2.02
    Viime viikolla voitosta pitkään taistellut Nicolai tulee kisaan kovassa vireessä, kun taas Hossler on vaipunut syvä jäähän viimeisen kuukauden aikana missaten cut-rajan neljä kertaa peräkkäin.
  2. H2H – Kuchar vs. Montgomery, 1 @ 1.95
    Pelaajat sijoittuvat mallissa lähekkäin, mutta Kuchar pelaa paremalla puolella säiden suhteen ja hän pelasi loistavasti myös reikäpeleissä, vaikka jäi lopulta niukasti ulos jatkokierroksilta. Hänellä on lisäksi loistava historia tältä kentältä ja oli viime vuonna kisassa toinen.
  3. H2H – Riley vs. Noren, 1 @ 1.91
    Vaikka malli osoittaa Norenin olevan edellä, niin viimeisten kisojen perusteella Riley on selkeästi Norenia edellä. Lisäksi hänellä on voitto tästä kisasta KFT:ltä parin vuoden takaa.

Seuranta Dell Matchplayn jälkeen:
3 vetoa per kisa, joilla kaikilla tavoitellaan 100 euron voittoa.
Panostettu summa: 675.64€
Voitettu summa: 753.19€

Viime viikko oli onnistunut, kun reikäpeleistä tuli hyvillä kertoimilla kaksi sadan euron osumaa ja DPlläkin saatiin ns. omat takaisin onnistuneella H2H-vedolla.

Kaikki tässä ennakossa julkaistut kertoimet löytyvät Coolbetiltä, jossa on Coolbetin Golfklubi tarjoilee viikottain ilmaisen vedon. Onnea peleihin!

Golfprofessorin ajatuksia ja laajempia pelikortteja voit seurata Twitterissä nimimerkin @GolfBettingM takana.