GOLF-VIHJEET: USPGA Championship | ALK. 16.05 klo 14:15

golfprofessori_vetovihjeet

Vuoden toinen major-viikko alkaa torstaina ja luvassa on vuoden kovin osallistujalista, kun mukana on maailmanlistan sadan parhaan joukosta 99 pelaajaa. Kuten Masters-viikko, myös USPGA on vedonlyöjille täynnä mielenkiintoisia kohteita ja tällä viikolla vinkataan, myös yksittäisiä kierroksia viime viikon tapaan. Kisan ennakon voit lukea täältä. Tunnelmiin pääset alla olevan videon avulla – kanavalla riittää myös katsottavaa.

PGAn parhaat hetket

Golfprofessorin ja kavereiden vinkit tälle viikolle

Professorin mallin mukaisiin taulukkoihin pääset tästä. Huomaathan, että Golfprofessorin valinnat ovat tämän palstan viralliset vinkit ja kilpailevat strategiat, joita Teemu Tuplaaja ja Veikko Varma edustaa, ovat dataan pohjautuvia riskipitoisia vetotyylejä.

Golfprofessorin valinnat:

Mainos alkaa:
 1. USPGA – Burmester, D, top20 @ 4.75 (20%)
  LIVillä loistavasti esiintynyt pitkälyöntinen etelä-afrikkalainen tullee kisaan täynnä näyttöhaluja ja omaa kentällä erinomaisesti sopivan pelin. Varsinkin lyöntitilastoilla loistanut Dean on erittäin vahva valinta top20 joukkoon ja Coolbet tarjoilee erinomaisen kertoimen.
 2. USPGA – Pendtrith, T, top20 @ 5.00 (20%)
  Toissa viikolla ensimmäinen voittonsa PGA Tourilla ottanut pitkälyöntinen kanadalainen on toinen vahva valinta isokertoimisista top20-kohteista. Rankingissa sijalla 28 ja viimeisestä viidestä turnauksesta 4 top20 sijoitusta. Erinomainen kohde!
 3. USPGA – Zalatoris, W, Läpäisee Cut-rajan, pelivalinta EI @ 3.00 (20%)
  Zalatoris on tuskaillut pallonlyöntinsä kanssa ja selkävaivat ovat huhujen mukaan syynä tähän. Data tukee tätä ja rankaisevat raffit koituvat ennusteen mukaan Zalatoriksen kohtaloksi.
 4. USPGA – Paras japanilainen, Hideki Matsuyama @ 1.91 (40%)
  Viime viikon selkävaivojen takia väliin jättänyt Japanin ykköspelaaja tulee tähän viikkoon levänneenä ja omaa erittäin vahvan pelin Valhallaan. Kun vastassa on varsin kokematon trio nuoria japanilaisia, on Hidekillä selkeä etulyöntiasema tässä kisassa. Ainoa riski on loukkaantumishuolet ja Hidekin suhteen niistä ei kannata olla liian huolissaan.

Teemu Tuplaajan valinnat:

 1. USPGA – Scheffler, S, voittaja @ 5.5 (50%)
  Rankingin selkeä ykkönen ja tuore isä jatkaa voittojen tiellä. Näin uskon ja näin sanoo data. Esikoisensa syntymän jälkeen lepoviikkoja on takana, mutta peli ei parissa viikossa katoa ja kentän pitäisi korostaa tarkkaa ja tasaista pallonlyömistä.
 2. USPGA – Paras vasenkätinen pelaaja, Macintryre, R @ 4.25 (50%)
  Viime viikot noususuhteisesti pelannut nuori skotti tulee hyvän viikon siivittämänä majoriin. Vastassa on avauspelinsä hukannut Bhatia, liian lyhytlyöntinen Harman ja vanha mestari Mickelson. Isohko haku, mutta mielestäni erinomainen sellainen.

Veikko Varman valinnat:

 1. USPGAParas etelä-amerikkalainen, Niemann, J @ 1.60 (100%)
  Huippuvireisellä Niemanilla on vastassa erittäin alavireinen Grillo (ranking 102), putterin kanssa tuskaillut Tosti (ranking 114) ja pelinsä täysin kadottanut Villegas (ranking 137). Muuta perusteluita ei tarvita ja tämä on ns. pankkikohde omissa kirjoissani.

Kohteisiin pääset tästä.

Pallomeren palstan lisäksi Golfprofessorin ajatuksia voi seurata X:ssä @GolfBettingM nimimerkillä ja GBM-sivustolla. Onnea vetoihin!