GOLF-VIHJEET: US Open | ALK. 13.06 klo 13:45

golfprofessori_vetovihjeet

Kolmas major-viikko on monien mielestä vuoden mielenkiintoisin, kun maailman huiput haastetaan US Openissa, jossa kenttä on aina viritetty mahdollisimman vaikeaksi ja mukaan pääsee karsintojen kautta toistakymmentä pelaajaa. Kisan tarkemman ennakon voit lukea täältä. Viikon näyttämöön pääset tutustumaan alla olevalta videolta.

Golfprofessorin ja kavereiden vinkit tälle viikolle

Professorin mallin mukaisiin taulukkoihin pääset tästä. Huomaathan, että Golfprofessorin valinnat ovat tämän palstan viralliset vinkit ja kilpailevat strategiat, joita Teemu Tuplaaja ja Veikko Varma edustaa, ovat dataan pohjautuvia riskipitoisia vetotyylejä.

Golfprofessorin valinnat:

Mainos alkaa:
 1. US OPEN – Smith, C, top20 @ 2.2 (50%)
  Rankingissa vasta sijalla 33 olevan australialainen on todennäköisesti maailman paras pelaaja tämän tyylisten griinien ympäriltä. Vinot avaukset eivät ole ongelma ja pituutta tulee kovalta kentältä. Myös hänen kommenttinsa kentästä ovat erittäin positiivisia joka tärkeää henkisen kantin kannalta.
 2. US OPEN – Schauffele, X, top5 @ 3.40 (50%)
  Mallin selkeä kakkonen ja loistava lag-puttaaja eli kontrolli on kunnossa. Scottie todennäköisesti voittaa, mut Xander on varmasti kärkikamppailussa tällä viikolla.

Teemu Tuplaajan valinnat:

 1. US OPEN – Scheffler, S, voittaja @ 4.25 (50%)
  Toistetaan PGA:n ennuste tässä: “Rankingin selkeä ykkönen ja tuore isä jatkaa voittojen tiellä. Näin uskon ja näin sanoo data. Esikoisensa syntymän jälkeen lepoviikkoja on takana, mutta peli ei parissa viikossa katoa ja kentän pitäisi korostaa tarkkaa ja tasaista pallonlyömistä.” Nyt Scottie on saanut pelituntuman päälle ja hänen pelinsä sopii vaikealle kentälle paremmin kuin PGA:n mestaruuskisoissa.
 2. US OPEN – Morikawa, C, top5 @ 3.6 (50%)
  Collin on löytänyt loistovireen ja kommentit kentältä ovat olleet erittäin positiivisia. Hänen vahvuutensa on tarkat lähestymiset ja tasaisuus, joka tällä kentällä korostuu. Lisäksi Morikawa on hyvä “lag-puttaaja” eli pituuskontrolli on kunnossa.

Veikko Varman valinnat:

 1. US OPEN – Fitzpatrick, M – Smith, C, H2H, pelivalinta 2 @ 2.20 (50%)
  Katso professorin perusteet yltä. Peli Smithillä sopii huomattavasti paremmin ja usko siihen, että hän voittaa epätasaisesti pelanneen Fitzpatrickin on suuri. Majoreissa on mahdollisuus poiketa malleista ja tarkoitushan minulla on aina hakea paras kohde.

Kohteisiin pääset tästä.

Pallomeren palstan lisäksi Golfprofessorin ajatuksia voi seurata X:ssä @GolfBettingM nimimerkillä ja GBM-sivustolla. Onnea vetoihin!