GOLF-VIHJEET: The Players 2023 | 09.03. Alkaen 13:50

golfprofessori_vetovihjeet

Taustoitus

PGA Tourin nimikkokisan taustoituksen pääset lukemaan Coolbetin sivuilta tästä.

Peli-ideoiden suhteen edetään samalla kaavalla kuin edellisillä viikoilla.

Professorin viikon top3 – The Players (PGA Tour)

1. H2H: Day vs. Finau – 1 @ 1.88

Kisan aiemmin voittanut Day on ollut loistavassa vireessä viime aikoina sijoittuen top10 joukkoon 4 kisaa perättäin. Day omaa osallistujalistan kymmenenneksi parhaan historian kisasta, kun taas Finau on missannut viimeisellä kahdella visiitillään cut-rajan ja on muilta tilastoiltaan tasoissa Jason Dayn kanssa.

2. Läpäisee cut-raja: Justin Rose – EI @ 2.15

Neljä viikkoa sitten Kaliforniassa pitkästä aikaa voiton makuun päässyt Rose on kiinnostava pelaaja cut-vedon suhteen. Näyttää siltä, että voitto vei Justinin nousevan vireen ja voiton jälkeen hänen paras kierroksensa on ollut 71 lyöntiä ja cut-raja on lopettanut hänen pelinsä viimeisessä kahdessa kisassa. Hän karsiutui tässä kisassa myös viime kaudella.

3. Davis Riley top20 @ 5.5

Tälle viikolle nostetaan yksi pelaaja mallien ulkopuolelta perustuen edelliseen viikkoon (jaettu 8. sija ja viimeinen kierros -6) ja aiempaan historiaan Floridassa. Riley on myös osoittanut pelaavansa useita kisoja hyvin silloin kun kulkee ja toisaalta huonosti jos ei kulje. Viime vuonna Riley sijoittui toiseksi ensi viikolla pelattavassa Valsparissa ja hän selkeästi pelaa parasta golfiaan tähän aikaan vuodesta.

Seuranta Arnold Palmer Invitationalin jälkeen:
6 vetoa, joilla kaikilla tavoitellaan 100 euron voittoa.
Panostettu summa: 255,18€
Voitettu summa: 300€

Viime viikosta tuli lopulta muutaman kympin tappio, mutta voitollinen viikko oli lähellä, koska Svensson pääsi jatkoon yhden lyönnin turvin ja Fowler oli ennen viimeisen kierroksen takaysiä top20 joukossa koko kilpailun.

Tällä viikolla Coolbetillä kilpaillaan viimeisestä paikasta Mastersiin, joten kannattaa käydä valitsemassa oma joukkue fantasy-kisaan, jota löydät lisätietoa täältä.

Onnea peleihin! Golfprofessorin ajatuksia ja laajempia pelikortteja voit seurata Twitterissä nimimerkin @GolfBettingM takana.