GOLF-VIHJEET: The Masters | Alk. 11.04 klo 15:00

golfprofessori_vetovihjeet

Masters viikko on vihdoin täällä. Viikko tuo monille golfin seuraajille paljon lämpimiä muistoja ja muistuttaa kaikesta hyvästä, mitä golf edustaa. Tunnelmaan voi virittäytyä parhaiten Mastersin sovelluksessa tai heidän sivuillaan, joilta löytyy myös tämä erinomainen videopankki.

Tervetuloa golfpenkkiurheilijan unelmaviikolle Augustaan.

Toisaalta vedonlyöjille Masters-viikko tarjoilee aina valtavan määrän mielenkiintoisia kohteita. Kisan ennakon voit lukea täältä. Coolbet tarjoaa tällä viikolla myös erinomaisen kampanjan, jossa voit voittaa Takomon rautasetin liveseurannalla höystetyssä fantasy-kisassaan.

Golfprofessorin ja kavereiden vinkit tälle viikolle

Professorin mallin mukaisiin taulukkoihin pääset tästä. Huomaathan, että Golfprofessorin valinnat ovat tämän palstan viralliset vinkit ja kilpailevat strategiat, joita Teemu Tuplaaja ja Veikko Varma edustaa, ovat dataan pohjautuvia riskipitoisia vetotyylejä.

Mainos alkaa:

Golfprofessorin valinnat:

 1. Masters – Day, J – Lee, Min Woo, H2H pelivalinta 1 @ 1.86 (60%)
  Viikon ensimmäinen valinta pohjautuu kokemuksen lisäksi merkittävään eroon viimeistä 3 kuukautta painottavassa Masters-mallissa. Tähän kun lisätään kentältä kuultu Min Woon haastattelu, jossa hän kertoi murtaneensa sormensa 10 päivää sitten, on unelmakohde valmis.
 2. Masters – Cantlay, P, Läpäisee Cut-rajan, pelivalinta EI @ 3.70 (20%)
  Cantlay on ollut pahasti alavireinen viime kisat ja kärsinyt erityisesti lähestymisistään. Sijoittuu mallissa sijalle 54, johtuen tästä ja lisäksi hän on aiemminkin pelannut Augustassa joko todella hyvin tai karsiutuen. Karsiutumisia on edeltänyt vastaava heikko vire.
 3. Masters – Paras australialainen, Adam Scott @ 4.5 (20%)
  Scott on vanha mestari ja mallin parhaalla rankingilla oleva aussi. Cameron Smith on ollut vireeltään erittäin epävarma ja joutui vetäytymään viime viikon LIVin osakilpailusta silmäongelmien takia. Lisäksi Min Woo Lee kärsii sormimurtumastaan. Day on selkeä uhka, mutta uskon kokeneemman Scottin vievän voiton tällä kertaa.

Teemu Tuplaajan valinnat:

 1. Masters – McCarthy, Denny – Bhatia, A, H2H pelivalinta 1 @ 1.95 (50%)
  Viime viikon finaaliparin uusinta Augustassa. Melko lähekkäin rankingissa sijoittuvat kovassa vireessä olevat pelaajat tulevat viikkoon eri asetelmista. Bhatia juhlahumun jäljiltä olkapäävaivojen kera ja McCarthy täynnä näyttöhaluja kentälle, jossa puttaaminen korostuu.
 2. Masters – Paras LIV-golfaaja, Garcia, S @ 17 (50%)
  Viime viikolla voitosta uusinut Sergio on kovassa vireessä ja tulee paikkaan jossa voittanut ennenkin. Kerroin on kova ja Garcia selkeästi kuuluisi LIV-pelaajien joukossa ylemmäksi. Sergio asettuu myös mallissa puolen välin paikkeille ja on kertonut tavoitteekseen major-voiton tällä kaudella.

Veikko Varman valinnat:

 1. PGA – Young, Cameron – Morikawa, C, H2H, pelivalinta 1 @ 1.95 (100%)
  Puhtaasti viime aikojen dataan perustuva valinta. Morikawa on vastakkaisessa trendissä kuin Young ja lisäksi Cameronilla riittää mitta ensimmäistän päivien märkään kenttään. Lisäksi hän on ollut yksi parhaita lähestymiskategorian pelaajia viim. 5 kisaa (20 kierrosta), kun taas Morikawa on hävinnyt lyöntejä keskiarvoon viimeiset kolme kilpailua.

Kohteisiin pääset tästä ja vetojen seurantaan tästä (päivitetään lähempänä kisan aloitusta).

Pallomeren palstan lisäksi Golfprofessorin ajatuksia voi seurata X:ssä @GolfBettingM nimimerkillä ja GBM-sivustolla. Onnea vetoihin!