GOLF-VIHJEET: PGA WW Technology Championship 2023 | 02.11. ALK. 15:25

golfprofessori_vetovihjeet

PGA Tourilla pelataan tällä viikolla syyskauden viides kisa ja 132 pelaajan joukko suuntaa Meksikoon. Kisakenttänä toimii Tiger Woodsin suunnittelutoimiston luomus, jota on luonnehdittu upeaksi kilpakentäksi, jolla on paljon korkeuseroja. Tällä viikolla kenttähistoriaa ei huomioida, joten fokus on ns. perinteisissä malleissa ja Professorin uusissa kuntoa mittaavissa laskelmissa.

Professorin mallin mukaiset ranking-taulukot löytyvät täältä ja alla on tämän viikon top 20 helposti käytettävissä. Kaikki kertoimet ovat poimittu Coolbetiltä.

PGA WW Technology Championship 2023 Top20 – Ranking perustuu kolmen parhaiten suoriutuneen datamallin keskiarvoihin. Mukana on viimeiseen 3kk painottuva suhteutettu Strokes Gained tilasto, viimeisen 20 kierroksen kolmeen tärkeimpään osa-alueeseen painotettu tilasto ja viimeisen 20 kierroksen strokes gained tilasto verrokki datalla. Lisäksi taulokosta näkee viimeisen 5 kisan sijoitukset. Taulukko on nähtävissä kokonaisuudessaan täältä.

Professorin viikon peli-ideat

Jatkamme tällä viikolla 2-3 kerroinluokan, 3-5 kerroinluokan ja yli 5 kerroinluokan vihjeiden parissa. Näitä vetäessä on hyvä huomioida, että esimerkiksi 5 kerroin vastaa 20% todennäköisyyttä tapahtumalle, jota pelataan.

Tigerin esikoisena suunnittelemalla kentällä Professorin seulan mukaan parhaat vedot näissä kerroin luokissa ovat seuraavat:

Viikon kiinnostavin (50%): H2H: Van Rooyen, E – McNealy, M, valinta 1 @ 1.91

  • Rankingissa sijalla 11 oleva Erik Van Rooyen on löytänyt viime aikoina kauan kateissa ollutta pelivirettään. Sen sijaan McNealy tekee paluun kentille kevään selkäleikkauksen jälkeen on täten villikortti pelikuntonsa suhteen. Selkeä ylikerroin ja Professorin mallin mukaan ainoa selkeä kohde H2H-markkinassa.

    Viikon 30+% osuma: List, L Top 20 @ 2.75
  • Toissa kisan voittanut List on löytänyt kovan vireen loppukaudesta. Kohteessa mennään hiukan alle tavoite kertoimen, mutta rankingissa top10 joukkoon sijoittuva lyöntikone on ehdottomasti hyvä valinta viikon pelikortille. Myös Vince Whaley (kertoimella 3.8) on erittäin mielenkiintoinen kohde tässä kategoriassa.

    Viikon iso haku: Duncan Top10 @ 8
  • Sijalla 19 rankingissa oleva Duncan on vireensä puolesta löytänyt pelinsä viime kisoissa ja on useina vuosina loistanut ns. välikauden kisoissa. Selkeä ylikerroin tässä markkinassa.

Onnea peleihin ja nautinnollista kesäviikkoa! Golfprofessorin ajatuksia ja laajempia pelikortteja voit seurata Twitterissä nimimerkin @GolfBettingM takana.