GOLF-VIHJEET: PGA TOUR WELLS FARGO CHAMPIONSHIP | ALK. 10.05 KLO 18:00

golfprofessori_vetovihjeet

PGA Tourilla on tarjolla niin hyviä kohteita, että Professori helpottaa MM-kiekon odotusta muutamalla tarkalla kierroskohtaisella vedolla Coolbetiltä. Löydät ne tästä.

Golfprofessorin vinkit perjantain kierrokselle

Professorin mallin mukaisiin taulukkoihin pääset tästä. Alla myös tämän viikon top20:

Huomaathan, että Golfprofessorin valinnat ovat tämän palstan viralliset vinkit ja kilpailevat strategiat, joita Teemu Tuplaaja ja Veikko Varma edustaa, ovat dataan pohjautuvia riskipitoisia vetotyylejä.

Mainos alkaa:

Golfprofessorin valinnat toiselle kierrokselle (Prosentit esimerkkipanoksella 100€):

  1. PGA – Morikawa, C. – Spieth, J. – R2 H2H pelivalinta 1 @ 1.74 (33%)
    Toistetaan eilisen vinkin sanat vaikka Spieth pelasikin loistavan ensimmäisen kierroksen, johon sisältyi 7 “loistavaa lyöntiä”: “Spieth tulee viikkoon loukkaantuneena ja juuri karsiutuneena kakkosluokan kisasta. Morikawa sen sijaan tulee viikkoon levänneenä ja loistavan vireen löytäneenä. Vaikka kyseessä on yhden kierroksen veto on vaikea nähdä Spiethin päässeen parissa päivässä ranneongelmista ja selviytyvän Quial Hollowin lyöntitestistä.
  2. PGA – Cantlay, P. – Day, J. – R2 H2H pelivalinta 2 @ 2.1 (33%)
    Cantlay pelasi sekä tuloksellisesti että tilastollisesti surkean ensimmäinen kierroksen ja vaikuttaa hakevan lyöntiään. Sen sijaan Day on kärkikymmenikössä. Muuten tasaiset pelaajat ovat tässä kertoimien suhteen väärin päin.
  3. PGA – Horschel, B. – Dunlap, N. – R2 H2H pelivalinta 2 @ 2.1 (33%)
    Dunlap pelasi loistavan ensimmäisen kierroksen, kun taas Horschel jatkoi siitä mihin viime viikolla jäi. Selkeästi kertoimet korostavan pitkän linjan dataa, joten tartutaan tässä kuuma vs. kylmä pelaaja narratiiviin ja pelataan Dunlappia.

Kohteisiin pääset tästä ja vetojen seurantaan tästä.

Pallomeren palstan lisäksi Golfprofessorin ajatuksia voi seurata X:ssä @GolfBettingM nimimerkillä ja GBM-sivustolla. Onnea vetoihin!