GOLF-VIHJEET: PGA TOUR Wells Fargo Championship | Alk. 09.05 klo 18:00

golfprofessori_vetovihjeet

Muutaman viikon kevät huilin ja mallien päivittämisen jälkeen on taas aika jatkaa kausi kisaa. Viime viikot olivat kaikille osallistujille vaikeita, joten kauden kääntyessä kohti suuria kisoja, on aika tarkentaa valintoja ja uskoa vedonlyönnin varianssin parempaan puoleen.

Tämä viikko tarjoilee PGA Tourilla loistavan kisan, kun suurin osa parhaista kerääntyy upealle Quail Hollowin kentälle pelaamaan 20 miljoonan dollarin palkintopotista. Kenttä ei esittelyjä kaipaa ja sillä on pelattu sekä majoreita että Presidents Cuppia. Pallonlyöntiä korostavana kenttänä katseemme kiinnitty vahvoihin lyöjiin ja hyvässä vireessä oleviin pelaajiin.

Golfprofessorin vetojen seuranta ja kausikisa

Tänä vuonna seurantataulukko on julkinen ja jokainen vetoja lyönyt voi seurata tilannetta reaaliaikaisesti tämän taulukon avulla. Aiempien vinkkien seuranta löytyy tästä. Päivityksiä tuloksiin tehdään tämän viikon jälkeen.

Mainos alkaa:

Golfprofessorin ja kavereiden vinkit tälle viikolle

Professorin mallin mukaisiin taulukkoihin pääset tästä. Alla myös tämän viikon top20:

Huomaathan, että Golfprofessorin valinnat ovat tämän palstan viralliset vinkit ja kilpailevat strategiat, joita Teemu Tuplaaja ja Veikko Varma edustaa, ovat dataan pohjautuvia riskipitoisia vetotyylejä.

Golfprofessorin valinnat:

 1. PGA – Bhatia, A Top 20 @ 2.2 (50%)
  Rankingissa sijalla 4. oleva nuori jenkki on ollut nousevassa trendissä ja varsinkin hänen pallonlyöntinsä on vakuuttanut. Lisäksi 4 top20 sijoitusta viimeisessä viidessä kisassa ja lepoviikko takana. Hyvä historia kentältä. Loistava kohde.
 2. PGA – Morikawa, C. – Spieth, J. – R1 H2H pelivalinta 1 @ 1.71 (50%)
  Spieth tulee viikkoon loukkaantuneena ja juuri karsiutuneena kakkosluokan kisasta. Morikawa sen sijaan tulee viikkoon levänneenä ja loistavan vireen löytäneenä. Vaikka kyseessä on yhden kierroksen veto on vaikea nähdä Spiethin päässeen parissa päivässä ranneongelmista ja selviytyvän Quial Hollowin lyöntitestistä.

Teemu Tuplaajan valinnat:

 1. PGA – Horschel, B Top 20 @ 2.5 (50%)
  Toissa viikolla voittanut kokenut jenkki omaa loistavan historian kentältä ja tulee varmasti nälkäisenä tutulle kentälle. Hän on puhunut paljon paluusta kirkkaimpien tähtien joukkoon ja omaa nyt hyvän mahdollisuuden vakiinnuttaa paikkaansa top50 joukossa.
 2. PGA – Clark, W Top 10 @ 2.5 (50%)
  Viime vuonna voittokimaransa täällä aloittanut huippuvireinen Clark pelannee tälläkin viikolla voitosta. Rankingissa kolmantena ja kolme top10 sijoitusta viimeisestä viidestä kisasta. Mitä muuta huippukohteelta voi toivoa?

Veikko Varman valinnat:

 1. PGA – Spieth, J – Burns, S, H2H, pelivalinta 2 @ 1.83 (100%)
  Spiethiä vastaan pelataan myös varmoissa kohteissa. Burns tulee viikkoon levänneenä ja Spieth rasittuneena kärsien vammasta. Vaikka ero rankingissa ei ole kuin 5 sijaa, on tässä olosuhteiden takia selkeä etu Burnsille ja Spieth on potentiaalinen keskeyttäjä.

Kohteisiin pääset tästä ja vetojen seurantaan tästä.

Pallomeren palstan lisäksi Golfprofessorin ajatuksia voi seurata X:ssä @GolfBettingM nimimerkillä ja GBM-sivustolla. Onnea vetoihin!