GOLF-VIHJEET: PGA TOUR Valero Texas Open & LIV Miami | Alk. 04.04 klo 15:20 & 05.04 klo 20:15

golfprofessori_vetovihjeet

Masters alkaa ensi viikolla, mutta sitä ennen pelataan mielenkiintoiset valmistelevat kisat PGA Tourilla ja LIVillä. Mukana on kovia nimiä ja mielenkiinto kohdistuu erityisesti LIVin miesten iskukykyyn reilumman tauon jälkeen.

Kuten niin moni viikko aiemminkin, saatiin Texasissa viime viikolla yllätysvoittaja, kun saksalainen Jäger kukisti maailmanlistan ykkösen pienellä avustuksella ja upealla tasaisella suorituksella. Tällä viikolla väliviikkoa viettävä DPWT sai taas uuden japanilaisen voittajan ja tarkemmin Professorin kortteja seuranneet pääsivät nauttimaan 48 kertoimesta hänen voittaessaan ylivoimaisesti.

PGA Tour jatkaa Texasin visiittiä perinteikkäässä kisassa ja mukana on paljon huippuja. Vetojen suhteen pelattavaa riittää siis tälläkin viikolla ja mukana on kertoimia laajalta skaalalta.

Tällä viikolla Masters-kuumetta voi lieventää katsomalla historian havinaa holareiden muodossa.

Golfprofessorin vetojen seuranta ja kausikisa

Tänä vuonna seurantataulukko on julkinen ja jokainen vetoja lyönyt voi seurata tilannetta reaaliaikaisesti tämän taulukon avulla. Aiempien vinkkien seuranta löytyy tästä.

Golfprofessorin datavetoisen strategian kanssa kilpailee tänä vuonna kaksi muutakin pelaajatyyppiä (vetostrategiaa). Professori jatkaa dataan pohjautuvilla vinkeillä klubitalon lämmöstä käsin. Teemu Tuplaaja hakee kertoimia ja pelaa isommalla riskillä ja Veikko Varma hakee aina viikon varmimman kohteen (omasta mielestään). Viime viikko oli jälleen vaikea isompien kertoimien strategioille, mutta Veikko Varma haki taas voiton ja kasvatti eroaan vuoden tulostaulukon kärjessä.

Alla päivitetty tulostaulukko, jossa ns. varmojen valinta on osoittautunut selkeästi parhaaksi strategiaksi:

Golfprofessorin ja kavereiden vinkit tälle viikolle

Professorin mallin mukaisiin taulukkoihin pääset tästä. Huomaathan, että Golfprofessorin valinnat ovat tämän palstan viralliset vinkit ja kilpailevat strategiat, joita Teemu Tuplaaja ja Veikko Varma edustaa, ovat dataan pohjautuvia riskipitoisia vetotyylejä.

Golfprofessorin valinnat:

 1. PGA – Conners, C – Fitzpatrick, M, H2H pelivalinta 1 @ 1.98 (40%)
  Kummatkin pelaajat ovat top10 datamallissa, mutta esikoisvoittonsa tässä kisassa napannut Conners (myös viime vuoden mestari) on huomattavasti tasaisempi ja omaa yhden parhaista historioista tältä kentältä.
 2. LIV – Ortiz, C – Ancer, A, H2H pelivalinta 1 @ 1.95 (40%)
  Ortiz on ollut kovassa ja tasaisessa vireessä viime ajat ja sijoittuu rankingissa 10 sijaa Ancerin edelle, vaikka tämä voittikin viimeisen kisan. Ortiz on myös vakuuttanut lyöntitilastoillaan ja hänen pelinsä sopii vaikealla Trump Nationalin Doral kentälle merkittävästi paremmin kuin melko lyhyt lyöntisen Abraham Ancerin peli.
 3. PGA – Streelman, K Top 20 @ 7 (20%)
  Viikon iso haku on Kevin Streelmanin pelaaminen top20:seen. Vanha mestari on väläytellyt virettään muutamalla sijoituksella 20-40 väliin ja huippukierroksilla. Nyt hän tulee lepoviikon jälkeen kentälle, jossa on pelannut erittäin hyvin aiemmin. Kokenut pelaaja tietää Texasin tuulet ja erikoisuudet ja ottaa pitkästä aikaa Top20 sijoituksen Professorin kirjoissa.

Teemu Tuplaajan valinnat:

 1. PGA – Laird, M Top 20 @ 4.5 (50%)
  Sijalla 39. majaileva Martin Laird on viikon musta hevonen. Hän on pelannut tasaisen hyvin viime viikot ja tulee kentälle, jolla omaa loistavan historian. Masters-valmistelut ei myöskään tämän kokeneet skotlantilaisen päätä paina ja lisäksi hän taitaa tuulessa pelaamisen, jota ennusteessa näkyisi olevan sateen kera loppuviikosta.
 2. LIV – Ortiz, C Top10 @ 2.63 (50%)
  Rankingissa lähellä top10 ja sopiva kenttä tällä viikolla, kuten Professori linjasi. Selkeästi erinomainen kohde, kun fokus Carloksella on varmasti tässä kisassa, kun Mastersiin ei kutsua tullut.

Veikko Varman valinnat:

 1. PGA – Mitchell, K – Glover, L, H2H, pelivalinta 2 @ 1.95 (100%)
  Glover on 13 sijaa cashmere Keithiä edellä Professorin mallissa ja omaa paremman historian kentältä. Lisäksi hänen viimeisin kisansa päätyi hyvään sijoitukseen, kun Mitchell missasi cutin erittäin huonon lyöntiviikon jälkeen oltuaan edellisellä viikolla vikassa ryhmässä viimeisellä kierroksella ja romahdettuaan sieltä sijalle 17.

Kohteisiin pääset tästä ja vetojen seurantaan tästä.

Pallomeren palstan lisäksi Golfprofessorin ajatuksia voi seurata X:ssä @GolfBettingM nimimerkillä ja GBM-sivustolla. Onnea vetoihin!