GOLF-VIHJEET: PGA Tour Travelers Championships & DPWT KLM Open | Alk. 20.06 klo 08:30 & 15:05

golfprofessori_vetovihjeet

Pinehurstin kakkonen oli jälleen kerran ykkönen, kun mietitään viihdyttävyyttä, haastetta ja draamaa. Bryson DeChambeau voitti Payne Stewartin jalanjäljissä viimeisen reiän pelastuksella ja Rory McIlroy joutui pettymään jälleen kerran.

Pinehurst no.2 osoitti jälleen kerran vaikeiden kenttien suosivan loistavia pallonlyöjiä, mutta hiukan yllättäen Scottie Scheffler tuskaili lyöntinsä kanssa ja oli lähellä karsiutua viikonlopun peleistä.

Major-krapulaan ei ole tälläkään kertaa varaa, kun kaikilla päätoureilla pelataan kisaa. PGA Tourilla luvassa on kauden viimeinen “Signature Event” eli 72 pelaajan rajoitetun fieldin kisa, LIVillä pelataan Nashwillen osakilpailu ja DPWT palaa Keski-Eurooppaan KLM Openin merkeissä.

Mainos alkaa:

Viikon fokus on PGA Tourissa, jossa mallit ovat toimineet hyvin viime viikkoina. Muutamia kohteita nostetaan myös DPWT:ltä ja Golfprofessori poimii mahdollisesti myös muutaman kohteen LIVin kisasta.

Golfprofessorin vetojen seuranta ja kausikisa

Tänä vuonna seurantataulukko on julkinen ja jokainen vetoja lyönyt voi seurata tilannetta reaaliaikaisesti tämän taulukon avulla. Aiempien vinkkien seuranta löytyy tästä.

Golfprofessorin datavetoisen strategian kanssa kilpailee tänä vuonna kaksi muutakin pelaajatyyppiä (vetostrategiaa). Professori jatkaa dataan pohjautuvilla vinkeillä klubitalon lämmöstä käsin. Teemu Tuplaaja hakee kertoimia ja pelaa isommalla riskillä ja Veikko Varma hakee aina viikon varmimman kohteen (omasta mielestään). US Open oli Veikko Varmalle jälleen loistava, kun hän poimi onnistuneen H2H-kohteen. Sen sijaan Golfprofessori missasi molemmat top-vetonsa muutamalla lyönnillä ja riskipitoinen Teemu Tuplaaja missasi omat vetonsa selkeästi.

Kauden vetojen suhteen Veikko Varma johtaa kisaa selkeästi 22.42% tuotolla, kun Golfprofessori on n. 13% pakkasella ja Teemu Tuplaaja jo pitkällä takamatkalla -30,17% tuotolla.

Golfprofessorin ja kavereiden vinkit tälle viikolle

Professorin mallin mukaisiin taulukkoihin pääset tästä. Huomaathan, että Golfprofessorin valinnat ovat tämän palstan viralliset vinkit ja kilpailevat strategiat, joita Teemu Tuplaaja ja Veikko Varma edustaa, ovat dataan pohjautuvia riskipitoisia vetotyylejä.

Golfprofessorin valinnat:

 1. PGA – Lowry, S – Fitzpatrick, M, H2H pelivalinta 1 @ 2 (50%)
  Hienon viikonlopun US Openissa pelannut Lowry on mallin rankingissa 10 sijaa edellä epävireistä Matt Fitzpatrickkia ja omaa hiukan paremman historian kentältä. Hänen puttiongelmansa näyttää olevan historiaa ja lisäksi hän on tilastollisesti paras lähestymisissä alle 150 jaardin sisältö, kun lyödään karheikosta. TPC River Highlands doglegeineen ja muotoineen tulee testaamaan tätä osa-aluetta erityisen paljon.
 2. PGA – Henley, R Top 10 @ 3 (50%)
  Rankingissa kymmenen parhaan sisällä oleva kokenut jenkki on pelannut usein loistavasti tähän aikaan vuodesta ja tällä kentällä. Omaa loistavan lyöntivalikoiman tälle kentälle ja pelasi juuri loistavan viikon US Openissa sijoittuen jaetuksi seitsemänneksi.

Teemu Tuplaajan valinnat:

 1. DPWT –Veerman, J, top10 @ 4 (40%)
  Veerman on pelannut viime ajan hyvin ja sijoittuu rankingissa kuudenneksi. Lisäksi hänellä on 3 top10 sijoitusta viimeisestä viidestä startistaan. Omaa hyvän historian kentältä ja pelannee voitosta tällä viikolla.
 2. PGA – Conners, C, Top10 @ 3.25 (60%)
  Selkeästi top10 pelaaja maailmassa otti US Openista top10 sijoituksen ja varmisti Olympiapaikan pienimmällä mahdollisella marginaalilla. Loistava pallonlyöjä, jolle erittäin tuuheat karheikot eivät tarkkuutensa takia tule niin tutuksi.

Veikko Varman valinnat:

 1. PGA – Bradley, K, Top20 @ 2.1 (100%)
  Bradley loistaa monesti kentillä, joista hänellä on hyvä historia ja draiveri pysyy bägissä enemmän. Tämä on yksi niistä ja Keegan onkin rankingissa kymmenes. Pelannut nousujohteisesti viime aikoina ja Varmalla näyttää olevan kassan kasvatus viikko isommalla kertoimella.

Kohteisiin pääset tästä ja vetojen seurantaan tästä.

Pallomeren palstan lisäksi Golfprofessorin ajatuksia voi seurata X:ssä @GolfBettingM nimimerkillä ja GBM-sivustolla. Onnea vetoihin!