GOLF-VIHJEET: PGA Tour The Memorial Tournament 2024 & LIV Houston 2024 | Alk. 06.06 klo 14:40 & 07.06 klo 20:15

golfprofessori_vetovihjeet

Kauden seuraava major-kilpailu, vaikeista olosuhteista, tunne US Open häämöttää ensi viikolla, mutta tällä viikolla pelataan myös isoja kisoja. PGA Tourin parhaat kokoontuvat Jack Nicklauksen kisaan The Memorialissa, jossa kenttä haastaa pelaajat vuosi toisensa jälkeen ja LIVillä pelataan noin kuukauden tauon jälkeen Houstonin osakilpailu. Myös DPWT:llä pelataan mielenkiintoinen kisa Scandinavian Mixedin muodossa.

Canadian Open tarjoili taas upean tunnelman lisäksi mielenkiintoisen tuloslistan, jossa DPWT:ltä nousseet pelajaat nousivat parrasvaloihin Robert “Bob” MacIntyren johdolla. Hänen viikkonsa oli suorastaan taianomainen, varsinkin viheriöillä, jossa hän voitti keskiarvopelaajan 12 lyönnillä. Lisäksi isä oli ns. bägissä poikkeuksellisesti ja isä-poika duo juhli voittoa viimeisellä griinillä tunteikkaasti. DPWT:n European Openissa Laurie Canter sai vihdoin voittonsa hallittuaan hermonsa vaikealla Green Monsterilla.

Tälläkin viikolla pelattavaa riittää ja keskitymme erityisesti PGA Touriin ja LIViin. Viime viikko oli taas voitollinen ja ilman Mackenzie Hughes surkeaa takaysiä, Teemu Tuplaaja olisi napannut todellisen jackpotin osumalla kummatkin ison kertoimen vetonsa. Veikko Varma poimi taas varmaan kohteen, mutta “hölmöili” jakamalla varmasta vedostaan osan top20 vetoon, joka ei osunut.

Mainos alkaa:

Golfprofessorin vetojen seuranta ja kausikisa

Tänä vuonna seurantataulukko on julkinen ja jokainen vetoja lyönyt voi seurata tilannetta reaaliaikaisesti tämän taulukon avulla. Aiempien vinkkien seuranta löytyy tästä.

Golfprofessorin datavetoisen strategian kanssa kilpailee tänä vuonna kaksi muutakin pelaajatyyppiä (vetostrategiaa). Professori jatkaa dataan pohjautuvilla vinkeillä klubitalon lämmöstä käsin. Teemu Tuplaaja hakee kertoimia ja pelaa isommalla riskillä ja Veikko Varma hakee aina viikon varmimman kohteen (omasta mielestään). Viime viikko osoitti jälleen kerran yksinkertaisuuden olevan kaunista, kun PGA Tourin osallistujalistan kärkinimiä pelattiin top10 ja top20 vetoihin vaikealla kentällä.

Kauden vetojen suhteen Veikko Varma johtaa kisaa selkeästi 14.75% tuotolla, kun Golfprofessori on n. 10% pakkasella ja Teemu Tuplaaja jo pitkällä takamatkalla -22,57% tuotolla.

Golfprofessorin ja kavereiden vinkit tälle viikolle

Professorin mallin mukaisiin taulukkoihin pääset tästä. Huomaathan, että Golfprofessorin valinnat ovat tämän palstan viralliset vinkit ja kilpailevat strategiat, joita Teemu Tuplaaja ja Veikko Varma edustaa, ovat dataan pohjautuvia riskipitoisia vetotyylejä.

Golfprofessorin valinnat:

 1. PGA – Young, Cameron – Day, J, H2H pelivalinta 2 @ 1.91 (50%)
  Kokenut Day on 15 sijaa edellä pelinsä ja peli-ilonsa kadottanutta Cameron Youngia. Lisäksi Young on pelannut Muirfield Villagessa huonosti. Kertoimet ovat vähintäänkin väärinpäin ja Jason Dayn rutiini riittänee voittoon tässä parissa.
 2. LIV – Ancer, A Top 10 @ 2.2 (50%)
  Pelataan tällä viikolla selkeä top10 mies LIVin puolelta. Omaa hyvän historian kentältä ja on loistava puttaaja, joka tulee korostumaan. 4 top10 viimeisestä viidestä startista. Lisäksi US Openiin valmistautuminen ei paina.

Teemu Tuplaajan valinnat:

 1. LIV – Stenson, H, Top10 @ 6 (30%)
  Tauko ja kesäkausi voisi olla ne muutokset, joita Stenson kaipasi. Tutussa paikassa ja peli ei vuodessa mihinkään katoa. Hyvä historia kentältä ja 5 kisaa sitten pelasi itsensä top10 kentällä, josta ei ollut hyvää historiaa.
 2. DPWT –Hojgaard, R, voittaja @ 15 (30%)
  Viime viikon karsiutumisesta voittajaksi on jotain mitä Hojgaardin veljekset ovat tehneet ennenkin. Kaikki loksahti paikalleen toisella kierroksella ja peli-ilo näytti löytyneen. Vasatorpin kenttä sopii kuin nenä päähän Rasmuksen peliin ja hän voi hyvin murskata kentän avauspelillään.
 3. PGA – Riley, D, Top20 @ 4 (40%)
  Toissa viikolla ilmiömäisesti pelannut Riley tulee levon jälkeen uudella ajatuksella Signature-kisaan. Hänellä on voiton jälkeen vain voitettavaa ja jos lyöminen jatkaa samalla mallilla, on hänellä mahdollisuus pelata voitosta tässäkin kisassa.

Veikko Varman valinnat:

 1. PGA – Lowry, S – Straka, Sepp, H2H pelivalinta 1 @ 1.86 (100%)
  Valtava ero rankingissa ja lyömistarkuudessa. Itävaltalainen on löytänyt hyvän vireen, kun taas Lowryn peli on vaihdellut rajusti viime aikoina. Muirfieldissa epätarkkuudesta rankaistaan ja lyhyiden puttien pitää olla kunnossa. Selkeä etu Strakalla.

Kohteisiin pääset tästä ja vetojen seurantaan tästä.

Pallomeren palstan lisäksi Golfprofessorin ajatuksia voi seurata X:ssä @GolfBettingM nimimerkillä ja GBM-sivustolla. Onnea vetoihin!