GOLF-VIHJEET: PGA Tour John Deere Classic & DPWT BMW International Open | Alk. 04.07 klo 08:30 & 14:45

golfprofessori_vetovihjeet

PGA Tourilla jatketaan rivikisojen parissa, kun sirkus siirtyy perinteikkäiseen maisemiin TPC Deere Runin kentälle. Maailman kärkinimet puuttuvat listoilta tälläkin viikolla, mutta nimimiehistä mukana on mm. Jordan Spieth ja Sungjae Im. Paljon sadetta vastaanottanut muutenkin helppo kenttä tullee tarjoamaan birdie-karkelot ja voittotulos painuu reilusti -20 alle.

DPWT:llä pelataan BWM:n nimikkokisa Golfclub München Eichenried:issä, jossa draamaa yleensä riittää ja tämän vuoden osallistujalistalta löytyy toista viikkoa perikkäin myös LIV-tähti Patrick Reed.

Golfprofessori on päivittänyt mallit ja koko porukka lähti etsimään tämän viikon voittavia vetoja hyvän viime viikon jälkeen.

Mainos alkaa:

Golfprofessorin vetojen seuranta ja kausikisa

Tänä vuonna seurantataulukko on julkinen ja jokainen vetoja lyönyt voi seurata tilannetta reaaliaikaisesti tämän taulukon avulla. Aiempien vinkkien seuranta löytyy tästä.

Golfprofessorin datavetoisen strategian kanssa kilpailee tänä vuonna kaksi muutakin pelaajatyyppiä (vetostrategiaa). Professori jatkaa dataan pohjautuvilla vinkeillä klubitalon lämmöstä käsin. Teemu Tuplaaja hakee kertoimia ja pelaa isommalla riskillä ja Veikko Varma hakee aina viikon varmimman kohteen (omasta mielestään). Viime viikolla Teemu Tuplaaja jatkoi niukasti voittojen tiellä ja Veikko Varma nappasi hienon selkeän osuman Min Woo Lee top20 pelillään. Goflprofessori joutui tyytymään tasatulokseen.

Kauden vetojen suhteen Veikko Varma johtaa kisaa selkeästi 20.27% tuotolla, kun Golfprofessori on -12.41% pakkasella ja Teemu Tuplaaja jo pitkällä takamatkalla -22.43% tuotolla.

Golfprofessorin ja kavereiden vinkit tälle viikolle

Professorin mallin mukaisiin taulukkoihin pääset tästä. Huomaathan, että Golfprofessorin valinnat ovat tämän palstan viralliset vinkit ja kilpailevat strategiat, joita Teemu Tuplaaja ja Veikko Varma edustaa, ovat dataan pohjautuvia riskipitoisia vetotyylejä.

Golfprofessorin valinnat:

 1. PGA – Yu, Kevin – Stevens, Sam, H2H pelivalinta 2 @ 2 (50%)
  Stevens on ollut viime viikkojen kovimpia nousijoita rankingeissa ja hän on selkeästi Kevin Yu:ta edellä. Tämä pelataan puhtaasti datan mukaan.
 2. PGA – Power, S Top 10 @ 4.5 (25%)
  Seamus on pelannut hyvin kovissa kisoissa ja omaa hyvän rekordin TPC Deere Runista. Hän on rankingissa sijalla 11 ja tulee viikkoon levänneenä. Kerroin on erittäin pelattava.
 3. DPWT – Migliozzi, G, Top 10 @ 3.8 (25%)
  Rankingissa korkealla oleva (4.) italialainen on ottanut kolme top10 sijoitusta viimeisessään viidessä kisassa ja on pelannut Munchenissa hyvin ennen. Selkeä valinta kortilla.

Teemu Tuplaajan valinnat:

 1. DPWT –Kaymer, M top10 @ 6 (30%)
  Tässä mennään hiukan mallia vastaan, mutta Kaymer tuntuu olevan vihdoin terve ja hän on väläytellyt kovissa kisoissa huippukuntoa. Nyt osallistujalista on selkeästi pehmeämpi ja kenttä tuttu.
 2. PGA – Kizzire, P, Top10 @ 8 (20%)
  Viime aikoina loistavasti rautoja lyönyt Patton Kizzire omaa hyvän historian kentältä ja pelasi hyvän viikon Detroitissa. Vaikka rankingissa kokenut jenkki ei löydy korkealta on hänelle selkeä mahdollisuus pelata itsensä top10 joukkoon.
 3. PGA – Dahmen, J – Kim, M, H2H pelivalinta 2 @ 1.95 (50%)
  Parin ison kertoimen lisäksi otetaan selkeästi dataan pohjautuva valinta, jossa Michael Kim on rankingissa selkeästi edellä ja omaa selkeän edun kenttähistoriassa. Kummatkin pelanneet ailahtelevasti.

Veikko Varman valinnat:

 1. PGA – Hardy, N – List, L, H2H pelivalinta 1 @ 1.92 (100%)
  Hardy on saanut pelistään kiinni viime viikkoina ja omaa hyvän historian kentältä. Hänen ongelmansa ovat usein draivaamisessa, joka tällä kentällä on pienemmässä roolissa. Sen sijaan List on pahasti sekaisin ja hänen puttipelinsä on ollut pahasti kateissa. Rankingissa pelaajilla on eroa reilu 50 sijaa.

Kohteisiin pääset tästä ja vetojen seurantaan tästä.

Pallomeren palstan lisäksi Golfprofessorin ajatuksia voi seurata X:ssä @GolfBettingM nimimerkillä ja GBM-sivustolla. Onnea vetoihin!