GOLF-VIHJEET: PGA Tour Farmers Insurance Open | HUOM! alk. 24.01. KLO 18:50

golfprofessori_vetovihjeet

Birdie-iloittelu ja altavastaajien aikakausi tullee päätökseen tällä viikolla PGA Tourilla, kun perinteikäs Farmers pelataan Torrey Pines North & South kentillä. Yleisesti tulostaso on pysynyt maltillisina tiukkojen raffien ja kovien tuulien ansiosta, mutta tälläkin viikolla pelataan tyynessä.

Golfprofessorin vetojen seuranta ja kausikisa

Tänä vuonna seurantataulukko tulee olemaan julkinen ja jokainen vetoja lyönyt voi seurata tilannetta reaaliaikaisesti tämän taulukon avulla. Aiempien vinkkien seuranta löytyy tästä.

Golfprofessorin kanssa tänä vuonna kilpailee kaksi muutakin pelaajatyyppiä. Professori jatkaa dataan pohjautuvilla vinkeillä klubitalon lämmöstä käsin. Teemu Tuplaaja hakee kertoimia ja pelaa isommalla riskillä ja Veikko Varma hakee aina viikon varmimman kohteen (omasta mielestään).

Viime viikko osoitti vedonlyönnin karun puolen kaikille kilpailijoille, kun viimeisenä päivänä romahti lähes kaikki pelaajat ja lopulta missasivat top10 ja top20 sijoituksia urakalla. Tilanne oli kolmen kierroksen jälkeen loistava, mutta golfissa yksi kierros voi muuttaa kaiken, kuten Patrick Cantlay, Sungjae Im ja Olesen osoitti. Veikko Varma kiri osumallaan jo lähes +/- 0 tilanteeseen vaikeiden ensi viikkojen jälkeen. Alla päivitetty tulostaulukko:

Golfprofessorin ja kavereiden vinkit tälle viikolle

Professorin mallin mukaisiin taulukkoihin pääset tästä. Huomaathan, että Golfprofessorin valinnat ovat tämän palstan viralliset vinkit ja kilpailevat strategiat, joita Teemu Tuplaaja ja Veikko Varma edustaa, ovat dataan pohjautuvia riskipitoisia vetotyylejä. Tällä viikolla keskitytään PGA Touriin, joka alkaa poikkeuksellisesti jo keskiviikkona NFL:n pudotuspelien takia.

Golfprofessorin valinnat:

 1. PGA – Bradley, K top 20 @ 2.50 (50%)
  Entinen mestari osoitti Havaijilla loistavaa virettä ja tulee varmasti nälkäisenä tähän kisaan, josta hänellä on hyviä muistoja. Rankingissa sijalla 12. ja 4 top 20 sijoitusta viimeisestä viidestä kisasta. Huippu kohde.
 2. PGA – Läpäisee cut rajan – Matsuyama, H, EI @ 2.48 (30%)
  Rankingissa sijalla 56 majaileva major-voittaja on ollut pahoissa ongelmissa lyöntinsä kanssa. Lisäksi häntä on vaivannut loukkaantumishuolet ja Sony Openin viime esiintyminen oli hyvin ailahteleva.
 3. PGA – Kim, M top 20 @ 4.5 (20%)
  Isolla kertoimella ranking 17 tarjolla. Loisto viikon pelannut Michael Kim on osoittanut usein olevansa alkukauden pelaaja ja tykkää ns. West Coast swingistä alueella opiskelleena.

Teemu Tuplaajan valinnat:

 1. PGA – Homa, M top 10 @ 2.63 (50%)
  Viime vuoden voittaja ja top 5 rankingissa. Todellinen Kalifornian kuningas, joka harvoin jää ulos voittokamppailuista näissä kisoissa. Huippu kohde tuplaukseen, kun saa yli 2 kertoimella.
 2. PGA – Läpäisee cut rajan – Cantlay, P, EI @ 4.5 (50%)
  Viime viikolla viimeisellä kierroksella täysin romahtanut Cantlay menetti 6,4 lyöntiä keskiarvoon nähden ja omaa heikohkon historian (pelannut tällä 9 kierrosta n. 1 lyönnin alle odotuksen). Iso haku, mutta kyllä tämä tapahtuu jopa kerran kolmesta.

Veikko Varman valinnat:

 1. DPWT – Shinkwin, C – Hillier, Daniel, pelivalinta 1 @ 1.91 (50%)
  Otetaan varmat pois DP:n puolelta, kun PGAlta ei löytynyt sopivaa. Hillier on ollut pahasti tuuliajolla vuoden kaksi ensimmäistä kisaa ja Shinkwin löysi pelinsä Emiratesin haastavalla kentällä. Parempi historia ja tämän hetken nousu trendi kallistaa vaakakupin Callumin suuntaan. Koska tällä viikolla ei ollut niin selkeitä kohteita, niin jaan riskin kahteen melko varmaan.
 2. PGA – Hossler, B – Suh, Justin kierros 1 H2H, pelivalinta 1 @ 1.72 (50%)
  Huippukohde kierroskohtaisista. Rankingissa 30 sijan ero ja ensimmäisen kierroksen SG ero yli puoli lyöntiä. Hossler todellinen kalifornian erikoismies. Nautinnollista!

Kohteisiin pääset tästä ja vetojen seurantaan tästä.

Pallomeren palstan lisäksi Golfprofessorin ajatuksia voi seurata X:ssä @GolfBettingM nimimerkillä ja GBM-sivustolla. Nautinnollista viikkoa!