GOLF-VIHJEET: PGA TOUR Charles Schwab Challenge | alk. 23.05 klo 15:00

golfprofessori_vetovihjeet

Kauden toinen major tarjoili upean jännitysnäytelmän ja Xander Schauffele otti ansaitun ensimmäisen majorinsa ennätystuloksella.

PGA Tourilla ei kuitenkaan podeta major-krapulaa vaan kovatasoinen fieldi pelaa tällä viikolla Charles Schwabin haasteen uudistetulla Colonialin kentällä, joka ennakkotietojen mukaan on entistä haastavampi. Kenttä korostaa tarkkuutta tiiltä ja voittotulokset ovat jääneet usein yksinumeroisiksi suhteessa ihannetulokseen.

Mukana on tämän hetken tietojen mukaan myös maailmanlistan ykkönen, viime viikolla pidätettynäkin ollut, Scottie Scheffler joten voittajaa ennakoidessa on vaikea sivuuttaa häntä. Sen sijaan muista kohteista eri strategioihin löytyi sopivia kohteita. Jatkamme tälläkin viikolla keskittymistä parhaan datan omaavaan PGA Touriin.

Mainos alkaa:

Golfprofessorin vetojen seuranta ja kausikisa

Tänä vuonna seurantataulukko on julkinen ja jokainen vetoja lyönyt voi seurata tilannetta reaaliaikaisesti tämän taulukon avulla. Aiempien vinkkien seuranta löytyy tästä. 

Lyhyesti katsottuna vain Veikko Varman kauden tulos on voitollinen, kun Golfprofessori on hiukan miinuksen puolella ja riskipitoinen Teemu Tuplaaja reilu 22% pakkasen puolella. Viime viikko oli kuitenkin varsin hyvä ja tästä on hyvä jatkaa kohti kesäkautta.

Golfprofessorin ja kavereiden vinkit tälle viikolle

Professorin mallin mukaisiin taulukkoihin pääset tästä. Alla myös tämän viikon top20:

Huomaathan, että Golfprofessorin valinnat ovat tämän palstan viralliset vinkit ja kilpailevat strategiat, joita Teemu Tuplaaja ja Veikko Varma edustaa, ovat dataan pohjautuvia riskipitoisia vetotyylejä.

Golfprofessorin valinnat:

 1. PGA – English, H Top 20 @ 2.3 (50%)
  Mallissa sijalla 15. oleva kokenut yhdysvaltalainen tulee viikkoon hyvän majorin jäljiltä ja tuntuu löytäneensä pelinsä taas tässä kohdin kauta. Omaa loistavan historian kentältä ja pallonlyönti on ollut erinomaista viime viikot. Loistava kohde!
 2. PGA – Morikawa, C. Top10 @ 2.25 (50%)
  Rankingin toisella sijalla oleva jenkki taisteli kolmen kierroksen ajan voitosta viime viikolla ja tulee viikkoon vakuuttavassa vireessä. On pelannut täällä melko hyvin aiemminkin ja taistelee kaiken järjen mukaan voitosta myös tällä viikolla.

Teemu Tuplaajan valinnat:

 1. PGA – Johnson, Z Top 20 @ 5.5 (50%)
  Pelataan taas kokenutta jenkkiä, joka omaa loistavan historian kentältä ja tulee varmasti nälkäisenä tutulle kentälle muutaman top20 sijoituksen siivittämänä ja viime viikon levänneenä. Tarkka pallonlyöjä pärjää täällä ja historia tukenaan viime vuoden Ryder Cup kapteeni on valmis pelaamaan hyvistä sijoituksista.
 2. PGA – Scheffler, S voittaja @ 3.75 (50%)
  Scottie on voittanut viime aikoina yli puolet kerroista ja viime viikolta kolmas kierros on jäänyt varmasti hampaankoloon. Kaikissa lyöntitilastoissa dominoiva maailmanlistan ykkönen haluaa voittaa ja sitä pelataan taas kerran.

Veikko Varman valinnat:

 1. PGA – Finau, T Top20 @ 2.2 (100%)
  Isomman riskin varma, kun H2H puolelta ei löytynyt sopivaa kohdetta, mutta Tonyn pallonlyömiseen on helppo luottaa. Hän omaa lisäksi loistavan historian kentältä ja on pelannut säästellen. Putit upposivat jo hetkittäin viime viikolla ja heikompikin puttaaminen riittää tässä fieldissä top20 joukkoon.

Kohteisiin pääset tästä ja vetojen seurantaan tästä.

Pallomeren palstan lisäksi Golfprofessorin ajatuksia voi seurata X:ssä @GolfBettingM nimimerkillä ja GBM-sivustolla. Onnea vetoihin!