GOLF-VIHJEET: PGA Tour AT&T Pebble Beach Pro-Am & DPWT Bahrain Championship | alk. 01.02. klo 5:30 & 18:45

golfprofessori_vetovihjeet

Toisin kuin viime viikolla ennustettiin, jatkui PGA Tourilla yllätysten viikot ja DPWT:n kautta pelioikeuden saanut ranskalainen Matthieu Pavon otti voiton perinteikkäässä Farmers Insurancessa historian ensimmäisenä ranskalaisena PGA Tourilla.

Viikko oli muutenkin täynnä yllätyksiä ja malleihin pohjautuneet vedot menivät pahasti penkin alle aiheuttaen päänvaivaa kaikille vetokisaan osallistujille. Professorin vinkkien osalta viimeinen päivä oli vielä tuoda lohtua, mutta Max Homa jäi lyönnin päähän osumasta ja Michael Kim romahti viikonlopun kierroksilla kärkipaikoilta 37. sijalle.

Golfprofessorin vetojen seuranta ja kausikisa

Tänä vuonna seurantataulukko on julkinen ja jokainen vetoja lyönyt voi seurata tilannetta reaaliaikaisesti tämän taulukon avulla. Aiempien vinkkien seuranta löytyy tästä.

Golfprofessorin kanssa tänä vuonna kilpailee kaksi muutakin pelaajatyyppiä. Professori jatkaa dataan pohjautuvilla vinkeillä klubitalon lämmöstä käsin. Teemu Tuplaaja hakee kertoimia ja pelaa isommalla riskillä ja Veikko Varma hakee aina viikon varmimman kohteen (omasta mielestään).

Kuten yllä todettiin, oli viime viikko kaikille vaikea ja todellinen yllättäjien viikko. Golfpallo on pyöreä ja pelit jatkuu. Alla päivitetty tulostaulukko:

Golfprofessorin ja kavereiden vinkit tälle viikolle

Professorin mallin mukaisiin taulukkoihin pääset tästä. Huomaathan, että Golfprofessorin valinnat ovat tämän palstan viralliset vinkit ja kilpailevat strategiat, joita Teemu Tuplaaja ja Veikko Varma edustaa, ovat dataan pohjautuvia riskipitoisia vetotyylejä.

Golfprofessorin valinnat:

 1. DPWT – Larrazabal, P – Hoshino, R, pelivalinta 1 @ 1.91 (40%)
  Kokenut espanjalainen on löytänyt vireen ja pelannut tällä kentällä vuosia sitten loistavasti. Vastassa nuori japanilainen, jolla peli ollut viime kisat täysin hukassa. Loistava kohde!
 2. PGA – Spieth, J Top 10 @ 2.88 (40%)
  Vaikeiden olosuhteiden mestari ja hyvin Monterreyn niemimaalla pelannut Spieth on ollut nousuvireinen ja tulee nauttimaan vaikeasta kelistä. On osoittanut usein olevansa parhaillaan, kun löymisessä vaaditaan pallontyöstämistä. Data tukee hyvin.
 3. PGA – Thomas, J top 10 @ 3 (20%)
  Rankingissa sijalle 5 ja neljä top 10 viimeisessä viidessä kisassa. Tarvitseeko enempää sanoa Justin Thomasin vireestä? Kova taistelija ja syttyy vaikeissa olosuhteissa, josta todisteena major-voittokin.

Teemu Tuplaajan valinnat:

 1. DPWT – Larrazabal, P top 10 @ 6.5 (50%)
  Kuten professori linjasi, on Pablo iskussa ja loistaa monesti kentillä, joista hänellä on hyvä historia. Huippukerroin heikon fieldin kisassa. Nyt on iskun paikka!
 2. PGA – Hossler, B top 20 @ 2.6 (50%)
  Loistavan historian omaava Hossler tulee hyvässä vireessä suosikkikisaansa. Selkeä ylikerroin ja rankigissakin sijalla 18.

Veikko Varman valinnat:

 1. PGA – Sung-jae, I – An, Byeong-Hun H2H, pelivalinta 2 @ 2.00 (100%)
  Sungjae ei historiallisesti osaa pelata vaikeissa olosuhteissa ja toinen korean tähti taas on nousuvireinen ja omaa hyvän historian kentältä. Kaksi top5 sijoitusta viime kisoista, kun Im missasi viime viikolla cut-rajan ja oli Amexin kisassa 25. Helppo täyden panoksen kohde.

Kohteisiin pääset tästä ja vetojen seurantaan tästä.

Pallomeren palstan lisäksi Golfprofessorin ajatuksia voi seurata X:ssä @GolfBettingM nimimerkillä ja GBM-sivustolla. Onnea vetoihin!