GOLF-VIHJEET: PGA Shriners Children’s Open 2023 & LIV Jeddah | 12.10. ALK. 16:50 PGA ja 12:00 LIV

golfprofessori_vetovihjeet

Viikko on taas täynnä golfia, kun kaikilla kiertueilla pelataan. PGA:lla jatkuu syyskausi, jossa taistellaan ensi kauden suurkisoihin pääsystä ja pelipaikoista, LIVillä lähestyy finaalit ja kiertue siirtyy “kotikonnuille”.

Ryder Cupin jälkeisen lepoviikon jälkeen Professori palaa vinkeillä näille kiertueille ja mallin mukaiset ranking-taulukot löytyvät täältä ja alla on PGA:n tämän viikon top 20 helposti käytettävissä. Kaikki kertoimet ovat poimittu Coolbetiltä.

PGA Shriners Children's Open 2023 ranking
PGA Shriners Children’s Open 2023 ranking Top20 – Ranking perustuu kolmen parhaiten suoriutuneen datamallin keskiarvoihin. Mukana on viimeiseen 3kk painottuva suhteutettu Strokes Gained tilasto, viimeisen 20 kierroksen kolmeen tärkeimpään osa-alueeseen painotettu tilasto ja viimeisen 20 kierroksen strokes gained tilasto verrokki datalla. Lisäksi taulokosta näkee viimeisen 5 kisan sijoitukset. Taulukko on nähtävissä kokonaisuudessaan täältä.

Professorin viikon peli-ideat

Jatkamme tällä viikolla 2-3 kerroinluokan, 3-5 kerroinluokan ja yli 5 kerroinluokan vihjeiden parissa. Näitä vetäessä on hyvä huomioida, että esimerkiksi 5 kerroin vastaa 20% todennäköisyyttä tapahtumalle, jota pelataan.

Professorin seulan mukaan parhaat vedot näissä kerroin luokissa ovat seuraavat:

Viikon kiinnostavimmat (50%):
PGA: Davis, Cameron > Kim, Si Woo @ 1.95
Rankingissa paremmin sijoittuva Davis on pelannut viime aikoina hyvin, kun taas kokenut korealainen on lepäillyt. Selkeä ylikerroin australialaiselle.

LIV: Johnson, Dustin top20 @ 1.91
Jeddahin mestari ja viime kisoissa yhdeksäs ja yhdestoista major-voittaja. Rankingissa selkeästi top10 sisällä ja hyvä historia kentältä tukee valintaa.


Viikon 30+% osumat:
PGA: Higgo, G top20 @ 3
Rankingissa sijalla 16. majaileva vasuri, joka väläytteli loistavaa rautapeliä viime viikolla. On vahvoilla kentillä, joissa 50-150 jaardin väli korostuu ja pelannut aiemmin vahvasti syksyn kisoja.

LIV: Puig, D top10 @ 4
Nuori espanjalainen voitti edellisellä viikolla LIVin alakiertueen kisan ylivoimaisella esityksellä. On rankingissa sijalla 12, mutta osoittanut viime aikoina olevansa valmis pelaamaan myös LIV-kiertueen voitosta. Selkeä ylikerroin.

Viikon isoimmat haut:
PGA: Taylor, N top10 @ 6
Kokenut kanadalainen tulee kisaan hyvin levänneenä ja omaa hyvän mahdollisuuden yllätykselle. Hän on pelannut kentällä aiemmin hyvin ja voittanut tällä kaudella. Pelaajana Taylor on hyvin ailahteleva eli joko hän pelaa voitosta tai karsiutuu.

LIV: Wolff, M top5 @ 8.5
Otsikoissa ollut nuori jenkki on löytänyt viime aikoina peliään ja omaa vahvan historian Jeddahin kentältä. Kuten yllä, myös Wolff on hyvin ailahteleva pelaaja, mutta hyvä historia ja nouseva pelivire ovat hyvät perustelut nostamaan iso kerroin kortille.

Onnea peleihin ja nautinnollista kesäviikkoa! Golfprofessorin ajatuksia ja laajempia pelikortteja voit seurata Twitterissä nimimerkin @GolfBettingM takana.