GOLF-VIHJEET: PGA Rsm Classic & DPWT Tour Championships | 16.11. alk. 06:30 ja 15:00

golfprofessori_vetovihjeet

Kauden viimeisiä kisoja viedään molemmilla pääkiertueilla. DPllä pelataan finaali 50 parhaan pelaajan voimin ja mukana on pitkästä aikaa maailman eliitti. Kisa alkaa Suomen aikaa jo kello 6:30, joten myöhästyneestä julkaisuajankohdasta johtuen fokus on PGAn kohteissa. Rankingia voi kuitenkin hyödyntää kierroskohtaisiin vetoihin ja nopeimmat pääsevät vielä nappaamaan huippukohteen tuplausosiosta.

PGAlla luvassa on “syyssarjan” päätös, jossa ratkaistaan viimeiset kortit ensi kaudelle. Mukana on syyssarjan kisoista kovatasoisin pelaajajoukko johtuen siitä, että kisa pelataan monien pelaajien kotiseudulla. Kisa alkaa klo 15:00 Suomen aikaan.

Professorin mallin mukaiset ranking-taulukot molemmista kisoista löytyvät täältä (julkaistu jo iltapäivällä) ja alla on tämän viikon DPWT:n top 20 helposti käytettävissä. Kaikki kertoimet ovat poimittu Coolbetiltä.

DPWT Tour Championships 2023 Top20 – Ranking perustuu kolmen parhaiten suoriutuneen datamallin keskiarvoihin. Mukana on viimeiseen 3kk painottuva suhteutettu Strokes Gained tilasto, viimeisen 20 kierroksen kolmeen tärkeimpään osa-alueeseen painotettu tilasto ja viimeisen 20 kierroksen strokes gained tilasto verrokki datalla. Lisäksi taulokosta näkee viimeisen 5 kisan sijoitukset. Taulukko on nähtävissä kokonaisuudessaan täältä.

Professorin viikon peli-ideat

Jatkamme tällä viikolla 2-3 kerroinluokan, 3-5 kerroinluokan ja yli 5 kerroinluokan vihjeiden parissa. Näitä vetäessä on hyvä huomioida, että esimerkiksi 5 kerroin vastaa 20% todennäköisyyttä tapahtumalle, jota pelataan.

Viime viikko jatkoi “tuplausvetojen” voittokulkua, kun molemmat vinkatut kohteet osuivat reilulla marginaalilla. Myös 7 kertoimella pelattu Hickok oli kiinni top10 sijoituksessa viimeisen kierroksen takaysiin asti.

Viikon kiinnostavin DPWT (50%): H2H: Fitzpatrick, M – Hatton, Tvalinta 1 @ 1.97

  • Rankingin kärkikolmikossa majaileva Fitzpatrick tulee kisaan voitto takanaan ja on pelannut Jumeirahin kentällä aina loistavasti. Hatton myös kuntopuntorissa hiukan perässä. Selkeä valinta ja toisena mielenkiintoisena nostona näistä Hovland Rahmia vastaan.

    Viikon kiinnostavin PGA (50%): H2H: Kim, Si Woo – Poston, JTvalinta 2 @ 1.91
  • Postman eli JT Poston tulee kisaan loistovireessä ja on rankingissa selkeästi Si Woo Kimiä edellä, joka on esiintynyt syyskauden kisoissa hyvin epävarmasti. Hänellä on myös huono historia kentältä, jossa huonoista lyönneistä rankaistaan ja puttipelillä tehdään tulos. Poston sen sijaan on hyvä puttaaja (varsinkin bermudalla), joka tekee tästä kohteesta entistä paremman.

    Viikon 30+% osuma: PGA Kuchar, M @ 3.00
  • Sijalle 14. rankigissa oleva kokenut jenkki tuntui löytäneensä lyöntinsä Meksikossa ja vaikutti puhkuvan intoa pelata. Hänellä on kentällä varsin hyvä historia ja on yleisesti pärjännyt kentillä, joissa pituus ei ole ratkaiseva tekijä. Hyvä kohde.

    Viikon iso haku: PGA Hadley, C Top10 @ 8
  • Kahden top10 putkessa oleva kokenut peluri pelaa paineettomassa tilassa kentällä, jolla hänellä on hyvä historia. Rankingissa sijalla 23. ja omaa kyvyn tehdä kovaa tulosta silloin kun on vireessä.

Onnea peleihin ja nautinnollista golfviikkoa! Golfprofessorin ajatuksia ja laajempia pelikortteja voit seurata Twitterissä nimimerkin @GolfBettingM takana.