GOLF-VIHJEET: PGA FedEx St. Jude Championship 2023 | 10.08. ALK. 15:50

golfprofessori_vetovihjeet

Kesäkuukausina professorin palstalla keskitytään vinkkeihin. Professorin mallin mukaiset ranking-taulukot löytyvät täältä. Kaikki kertoimet ovat poimittu Coolbetiltä.

Professorin viikon peli-ideat

Jatkamme tällä viikolla n. 2 kerroinluokan, 3-5 kerroinluokan ja yli 5 kerroinluokan vihjeiden parissa. Näitä vetäessä on hyvä huomioida, että esimerkiksi 5 kerroin vastaa 20% todennäköisyyttä tapahtumalle, jota pelataan.

Viime viikko osoitti hyvin, miksi tuloksekas golfvedonlyönti pohjautuu pitkäjänteisyyteen ja toisaalta, miten datan avulla voi tunnistaa erinomaisia kohteita. Cut-vetojen helmi osui kirkkaasti ja lisäkohteistakin toinen osui. Sen sijaan isompien kertoimien kovassa vireessä kisaan tulleet Hossler ja Cink floppasivat täysin.

Tällä viikolla päästään nauttimaan PGA Tourin playoffien ensimmäisestä kisasta ja maailman parhaiden pelistä. Johtuen 70 pelaajan fieldistä, oli isompien kertoimien löytäminen tällä kertaa haastavampaa, joten tarjolla on useampia pieniä kertoimia.

PGA Tourilla Professorin seulan mukaan parhaat vedot näissä kerroin luokissa ovat seuraavat:

Viikon kiinnostavin: Rickie Fowler, top20 1.91

  • Rankingissa sijalla viisi oleva Fowler on ollut yksi maailman parhaista pelaajista viimeiset kuukaudet ja osoittanut pelinsä sopivuuden kentillä, jossa tulee paljon lähestymisiä 120-150 metrin etäisyydeltä. Fowler on myös pelannut TPC Southwindillä aiemmin tasonsa mukaisesti, joka tällä hetkellä riittää kirkkaasti top20 joukkoon. Myös Sepp Straka 2.5 kertoimella on loistava kohde. Hän on pelannut erinomaisesti viime aikoina ja uusi tässä kisassa voitosta edellisellä visiitillään.

    Hyvä haku: Hodges top 20 @ 3.25
  • Hiljattain 3M Openin näytöstyyliin voittanut nuori jenkki oli viime vuonna 13. tässä kisassa ja vaikka rankingissa hän sijoittuu vasta sijalle 38 on tässä huomioitava toissa viikon voitto ja selkeästi kääntynyt pelivire. Myös Putnam top20 samalla kertoimella on pelattava kohde.

    Viikon iso haku: Scheffler, Rahm & McIroy Top 10 @ 6.0
  • Hiukan poikkeuksellinen valinta erikoisvetojen puolelta. On kuitenkin huomioitava, että nämä kolme pelaajaa ovat dominoineet kaikki mahdollisia rankingeja tämän vuoden ajan ja pelaavat nyt 70 pelaajan fieldissä. Kaikki tulee kisaan hyvässä vireessä ja levänneinä.

Onnea peleihin ja nautinnollista kesäviikkoa! Golfprofessorin ajatuksia ja laajempia pelikortteja voit seurata Twitterissä nimimerkin @GolfBettingM takana.