GOLF-VIHJEET: PGA BMW Championships 2023 | 20.08. ALK. 16:20

golfprofessori_vetovihjeet

Kesäkuukausina professorin palstalla keskitytään vinkkeihin. Professorin mallin mukaiset ranking-taulukot löytyvät täältä. Kaikki kertoimet ovat poimittu Coolbetiltä.

Professorin lauantain peli-ideat

PGA Tourin playoffien toinen osakilpailu on käynnissä Olympia Fieldsin äärimmäisen haastavalla kentällä. 50 pelaajan turnauksessa on aika pelata lauantain “paripeliä”. Fieldin koon takia Professorin fokus on viikonlopussa, koska mallit eivät ole tällaisina viikkoina samalla tavalla hyödyllisiä kuin normaalisti.

Kun pari kierrosta on pelattu, on historiallisesti ollut hyvä hetki pelata H2H-pareja, jos niihin on lipsahtanut yli kertoimia. Metodi, jolla Professori skannaa nämä läpi on seuraava:

  1. Ajetaan peliparit (eli 2 hengen lähdöt) taulukkoon.
  2. Lisätään pelaajien nimien yhteyteen ennen alkua saatu mallin “true strokes gained” lukema ja turnauksen “strokes gained” lukema.
  3. Katsotaan näistä keskiarvo ja verrataan kertoimeen simulaation kautta.

Tällä mallilla seuraavat parit nousivat Professorin lauantain peleihin:

H2H R3 kohteet:

  • Patrick Rodgers 2.0 vs. Sepp Straka – selkeä etu Rodgersille ja lisäksi historiallisesti parempi lauantain kierroksen pelaaja.
  • Emiliano Grillo 2.02 vs. Jason Day – Grillo on lähes 2 lyöntiä / kierros edellä vanhaa mestaria ja selkeä valinta.
  • Tony Finau 2.05 vs. Tyrrell Hatton – Finau on lyönyt tällä viikolla yli 2 lyöntiä / kierros paremmin ja raffien kasvaessa lyöminen korostuu.
  • Sahith Theegala 2.2 vs. Jordan Spieth – Theegala lyönyt hiukan paremmin kisan ajan ja parempi kolmannen kierroksen pelaaja.
  • Denny McCarthy 2.2 vs. Cameron Young – “Maailman paras puttaaja” McCarthy on lyönyt paremmin tällä viikolla ja on noin 1 lyönnin edellä Youngia, joka oli varsinkin toisen kierroksen ajan ongelmissa lyömisensä kanssa.

Onnea peleihin ja nautinnollista kesäviikkoa! Golfprofessorin ajatuksia ja laajempia pelikortteja voit seurata Twitterissä nimimerkin @GolfBettingM takana.