GOLF-VIHJEET: PGA BERMUDA CHAMPIONSHIP 2023 & DPWT NEDBANK CHALLENGE | 09.11. ALK. 09:20 ja 12:50

golfprofessori_vetovihjeet

Kauden viimeisiä kisoja viedään molemmilla pääkiertueilla. DPllä pelataan kauden toiseksi viimeinen kisa Gary Playerin suunnittelemalla upealla kentällä, jonne kokoutuu kauden 60 parasta pelaajaa ja kourallinen kisaisännän kutsumia pelaajia (mm. Max Homa ja Justin Thomas). Sen sijaan PGAlla pelataan syyskauden toiseksi viimeinen kilpailu, jossa suurin osa pelaajista kamppailee pelipaikasta ensi vuodelle. Bermudan tuuliin ei ole monia huippupelaajia matkustanut, mutta kisan panos monille on merkittävä.

Professorin mallin mukaiset ranking-taulukot molemmista kisoista löytyvät täältä ja alla on tämän viikon DPWT:n top 20 helposti käytettävissä. Kaikki kertoimet ovat poimittu Coolbetiltä.

DPWT Nedbank Challenge 2023 Top20 – Ranking perustuu kolmen parhaiten suoriutuneen datamallin keskiarvoihin. Mukana on viimeiseen 3kk painottuva suhteutettu Strokes Gained tilasto, viimeisen 20 kierroksen kolmeen tärkeimpään osa-alueeseen painotettu tilasto ja viimeisen 20 kierroksen strokes gained tilasto verrokki datalla. Lisäksi taulokosta näkee viimeisen 5 kisan sijoitukset. Taulukko on nähtävissä kokonaisuudessaan täältä.

Professorin viikon peli-ideat

Jatkamme tällä viikolla 2-3 kerroinluokan, 3-5 kerroinluokan ja yli 5 kerroinluokan vihjeiden parissa. Näitä vetäessä on hyvä huomioida, että esimerkiksi 5 kerroin vastaa 20% todennäköisyyttä tapahtumalle, jota pelataan.

Jatkakaamme “tuplausvetojen” voittokulkua ja toivottavasti tällä viikolla saadaan osumia myös suuremmista kertoimista.

Viikon kiinnostavin DPWT (50%): H2H: Rai, A – Rose, Jvalinta 1 @ 1.86

  • Rai on rankingissa muutaman sijan Rosea edellä ja omaa paremman trendin. Kenttä vaatii tarkkaa avauspeliä ja hyvää pallonlyömistä, jossa nuorempi englantilainen on selkeästi kokenutta Rosea edellä. Selkeä valinta.

    Viikon kiinnostavin PGA (50%): H2H: Smalley, A – Noren, Avalinta 2 @ 2.00
  • Noren on Smalleyta 9 sijaa edessä rankingissa ja tulee kisaan nousevassa trendissä. Bermudan tuulissa kohteissa on enemmän epävarmuutta, mutta tämä valinta pohjautuu puhtaasti dataan.

    Viikon 30+% osuma: Grace, B Top 10 @ 3.20
  • Tätä nykyään LIVillä pelaava eteläafrikkalainen on rankingissa korkealla ja syystäkin. Kentällä aiemmin voittanut ja aina hyvin pelannut Grace tulee kisaan ilman paineita kutsuttuna ja pelaa varmasti motivoituneena kotimaassaan.

    Viikon iso haku: Hickok, K Top10 @ 7
  • Sijalla 35 rankingissa oleva Kramer Hickok tulee kisaan loistavan viikon jäljiltä. Lisäksi hän on pelannut Bermudassa aiemmin erittäin hyvin ja osaa todistetusti pelaa tuulessa, kuten Texasissa yliopistogolfia pelanneet monesti osaavat.

Onnea peleihin ja nautinnollista golfviikkoa! Golfprofessorin ajatuksia ja laajempia pelikortteja voit seurata Twitterissä nimimerkin @GolfBettingM takana.