GOLF-VIHJEET: Masters 2023 | 06.04. Alkaen 15:00

golfprofessori_vetovihjeet

Taustoitus

Kauden ensimmäisen major-turnauksen taustoituksen pääset lukemaan Coolbetin sivuilta tästä.

Peli-ideoiden suhteen edetään samalla kaavalla kuin edellisillä viikoilla.

Professorin viikon top3 – Masters (PGA Tour)

1. Top20: Conners @ 2.25

Viime viikon voittaja ja erinomaisen Masters-historian omaava Conners on erinomainen valinta top20 markkinaan. Hän on sijoittunut kisassa top10 joukkoon viimeisellä kolmella vierailullaan joka kerta ja tulee kilpailuun täynnä itseluottamusta. Rauhallisuus ja ilmiömäinen pallonlyöntitaito on myös tärkeä tekijä tässä kisassa.

2. Läpäisee cutin – Phil Mickelson EI @ 2 (rajakerroin 1.83)

Entinen mestari tulee kisaan erittäin huonossa pelivireessä ja erikoisin taustoin. Mickelson jätti LIV-kohujen takia viime vuoden vierailun väliin ja on tunnepelaajana varmasti tiukassa paikassa. Augusta rankaisee pelaajaa, joka ei ole itsevarma ja viime viikolla viimeisten joukkoon Orlandon resort-kentällä sijoittunut Mickelson on kovan haasteen edessä yrittäessä läpäistä cut-rajaa.

3. Paras aasialainen – Sungjae Im @ 3

Sungjae on todellinen lyöntikone ja hänkin on pelannut Mastersissa erinomaisesti viime vuosina. Lisäksi hän on erittäin tasainen pelaaja ja omaa kyvyn välttää isoja tuloksia sekä tehdä paljon birdieja. Tiukin vastus lienee Hideki Matsuyama, joka kuitenkin kärsii niskavammasta, joka tuskin ainakaan paranee 10-20 asteen tuulisissa olosuhteissa.

4. LISÄKOHDE ilmaisvetoon: Paras amatööri – Fernandez de Oliveira @ 8

Tämä kohde sopii hyvin ilmaisvedoksi ja taustalla ei ole samalla tavalla dataa kuin ammattilaisten vedoissa. Mediatilaisuudessa argentiinalainen superlupaus kertoi pelanneensa Augustan useita kertoja ja ensimmäisellä kahden päivän vierailullaan NELJÄ kertaa. Etelä-Amerikan amatöörimestaruuden ennätystuloksella voittanut pelaaja voi siis yllättää amatöörien välisessä kilpailussa.

Seuranta Valero Texas Openin jälkeen:
3 vetoa, joilla kaikilla tavoitellaan 100 euron voittoa.
Panostettu summa: 828,79€
Voitettu summa: 953,19€

Viime viikon H2H-kohteista osui 2/3, joten viikko oli reilu 30% voitollinen. Rileyn ongelmat tulivat yllätyksenä, mutta sellaista golf on. Pitkäjänteisyys on kuitenkin tämän lajin ja vedonlyönnin suola, joten nautitaan kaikista voitollisista viikoista.

Onnea peleihin ja nautinnollista Masters-viikkoa! Golfprofessorin ajatuksia ja laajempia pelikortteja voit seurata Twitterissä nimimerkin @GolfBettingM takana.