GOLF-VIHJEET: DPWT Omega European Masters 2023 | 31.08. Alk. 8:40

golfprofessori_vetovihjeet

Kesäkuukausina professorin palstalla keskitytään vinkkeihin. Professorin mallin mukaiset ranking-taulukot löytyvät täältä ja alla on tämän viikon top 20 helposti käytettävissä. Kaikki kertoimet ovat poimittu Coolbetiltä.

DPWT Omega European Masters 2023
DPWT Omega European Masters 2023 Top20 – Ranking perustuu kolmen parhaiten suoriutuneen datamallin keskiarvoihin (ja tällä viikolla myös The Openin historiassa suhteessa omaan tasoon). Mukana on viimeiseen 3kk painottuva suhteutettu Strokes Gained tilasto, viimeisen 20 kierroksen kolmeen tärkeimpään osa-alueeseen painotettu tilasto ja viimeisen 20 kierroksen strokes gained tilasto verrokki datalla. Lisäksi taulokosta näkee viimeisen 5 kisan sijoitukset. Taulukko on nähtävissä kokonaisuudessaan täältä.

Professorin viikon peli-ideat

Jatkamme tällä viikolla 2-3 kerroinluokan, 3-5 kerroinluokan ja yli 5 kerroinluokan vihjeiden parissa. Näitä vetäessä on hyvä huomioida, että esimerkiksi 5 kerroin vastaa 20% todennäköisyyttä tapahtumalle, jota pelataan.

Tässä legendaarisessa Sveitsin osakilpailussa on tyypillisesti pärjänneet aiemmin kentällä hyvin pelanneet pelaajat, joten valinnoissa korostuu hyvä kokemus kentästä. Mukana on poikkeuksellisen paljon PGA:lla normaalisti pelaavia (nuoria) lupauksia/tähtiä ja Professorin mallissa nämä nimet ottavat suuren osan voittajamarkkinasta.

Sveitsissä Professorin seulan mukaan parhaat vedot näissä kerroin luokissa ovat seuraavat:

Viikon kiinnostavin (50%): Molanari, E vs. Otaegui, A, pelivalinta 1 @ 2.16

  • Rankingissa peräkkäisille sijoille sijoittuvat pelaajat, joista Molinari osoitti vahvaa virettä viime viikolla ja on lisäksi pelannut perinteisesti hyvin tällä kentällä ja tähän aikaan vuodesta. Selkeä noin 10% ylikerroin Professorin mallissa. Myös Ramsay yli 2 kertoimella Harringtonia vastaan oli hyvä vaihtoehto tähän.

    Viikon 30+% osuma: Fitzpatrick, M Top 5 @ 3.2
  • Kentällä loistavan historian omaava vanhempi Fitzy tulee paineettomassa tilassa valmistautumaan Ryder Cuppiin ja viime aikojen peli on osoittanut tason olevan korkealla.

    Viikon iso haku: Kinhult Top10 @ 7
  • Comebackin pahasta loukkaantumisesta tällä kaudella tehnyt ruotsalainen on väläytellyt viime aikoina ja omaa vahvan kenttähistorian sekä hyvän nousutrendin. Rankingissa top20 sisällä ja kerroin tässäkin noin 10% yli Professorin arvion.

Onnea peleihin ja nautinnollista kesäviikkoa! Golfprofessorin ajatuksia ja laajempia pelikortteja voit seurata Twitterissä nimimerkin @GolfBettingM takana.