GOLF-VIHJEET: DPWT Korean Championships 2023 | 27.04. ALKAEN 01:00

golfprofessori_vetovihjeet

Mini-Aasian kiertue jatkuu DP:llä

DP:llä pidettiin kuukauden tauko ja kiertue palasi tositoimiin viime viikolla Japanissa. Golfprofessorin mallit eivät arvosta pitkää taukoa ja täten viime viikko pidettiin taukoa vinkeistä. Nyt kiertueella ylitetään Japaninmeri ja suunnataan Etelä-Koreaan.

Mukana on paljon DP:n huippuja, mutta myös mielenkiintoinen sekoitus paikallisten kiertueiden tähtiä. Markkina näkee yhteensä noin 20% voitto todennäköisyyden Rasmus Hojgaardille, Jordan Smithille, Robert McIntyrelle ja Adrian Meronkille. Viime viikolla yksi ennakko suosikeista piti lopulta pintansa, mutta yli 100 kertoimella turnaukseen startannut Aaron Cockerill laittoi Lucas Herbertin tiukoille.

Kenttänä toimii toista viikkoa putkeen Jack Nicklauksen suunnittelema kenttä. Pituudeltaan vajaa 7000 metrinen par 72 kenttä on ns. ihmisen luomalla pohjalla lähellä lentokenttää ja merta. Tuuli vaikuttaa peliin merkittävästi ja lisäksi kenttä vaatii avauspeliltä paljon lukuisten esteiden ja puustonsa takia.

Edellisen viikon tapaan paikallisilla pelaajilla on etua kenttätuntemuksesta, mutta DP:n kärjen taso lienee tälläkin viikolla liian kova paikkallisten suosikin voitolle.

Tällä viikolla Professorin malli näyttää seuraavalta (tästä pääset katsomaan kaikki pelaajat):

Professorin mallin top25 – Adj. TSG = suhteutettu strokes gained tilasto, Total CH = kenttähistoria (Strokes gained), Trend Index (yllä), Baseline = 3kk taso suhteessa vuoden tasoon. Lisäksi viimeisen 5 kisan sijoitukset.

Viikon top 3 + ilmaisveto

Tällä viikolla keskitytään mennään mukavan erilaisella paketilla markkinoille. Vedoista löytyy H2H, Top10 ja Cut-rajaan liittyvät kohteet.

 1. H2H – Higa vs. Jamieson, pelivalinta 2 @ 1.95
  Rankingissa tasoissa olevat pelaajat tulevat kisaan eri lähtökohdista. Higa oli edellisellä viikolla kaukana normaalista tasostaan ja erityisesti hänen lyömisensä tuntui olevan pahasti sekaisin. Tällä kentällä virheet maksavat ja tasaisena pallonlyöjänä tunnettu Jamieson poimitaan pelikortille.
 2. Top10 – Yannik Paul @ 3.25
  Hienossa vireessä oleva saksalainen palasi tauon jälkeen vakuuttavassa lyöntivireessä Aasian napaten kuudennen sijan viime viikolla. Lisäksi hän on ottanut kolme perättäistä top10 aiemmissa kisoissa ja näyttää jatkavan siitä mihin maaliskuussa jäi.
 3. Läpäisee Cut-rajan – Soderberg, S – EI @ 2.28
  Sebastian Söderberg tulee kilpailuun vähintäänkin epävarmassa kunnossa, kun viimeisestä viidestä kisasta CUT-raja on lopettanut kisan kolmessa ja viimeisin kisa toi mukanaan 61. sijan. Vaikealla kentällä epävarmuus korostuu ja Professorin ennuste sanoo ruotsalaisen jäävän kerrointa todennäköisemmin rajan väärälle puolelle.
 4. Ilmainen veto: Top10 – Michelluzzi, D @ 6
  Perinteisen datamallin ulkopuolelta napataan Australiassa huippukautta pelaava Michelluzzi, joka saa hyvän kertoimen top10 sijoittumisesta.

Seuranta RBC Heritagen jälkeen:
3 vetoa, joilla kaikilla tavoitellaan 100 euron voittoa.
Panostettu summa: 1105,47€
Voitettu summa: 1086,52€

Toissa viikolla Cameron Youngiin luottaminen osoittautui heikoksi ratkaisuksi, mutta onneksi Fleetwood ja ilmaisvedossa Woodland osuivat.

Onnea peleihin! Golfprofessorin ajatuksia ja laajempia pelikortteja voit seurata Twitterissä nimimerkin @GolfBettingM takana.